2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطع ای؟ راضی هستی؟

چند سال هر کار کردن روم نمیشد اعتراض کنم کوتاه میومدم اما زدم به سیم آخر همه چیز و گفتم از دلم دراومد خانواده ی خودم و خانواده ی شوهرم 

جفتشون اصلا درک ندارن 

الان خیلی راحتم ولی فکر اینکه چرا یه نفر آدم حسابی اطرافم ندارم اذیتم می‌کنه

شوهرم میره خودم نمیرم

مادر من خیلی به شوهرم بی‌احترام می‌کنه از اول ازدواج تا الان که ۱۰ سال ازدواج کردیم هر بار بی‌احترامی کرد باز با این وجود شوهرم میومد 

اما دیگه الان نمی‌تونه تحمل کنه 

من هم به خاطرش دیگه رفت و آمدم رو قطع کردم 

چون مطمئنم که مشکل از خانواده خودمه...

خوبه ک شوهرت اعتراضی نمیکنه

اخه شوهرم خودش مقصره 

قبلا اعتراض کرد بدجوری بهش توپیدم الان دیگه فقط خفه میشه ... من هر کاری از دستم بر بیاد براشون میکردم اما اونا با من دشمنن انتظار دارن ۲۴ ساعته در اختیارشون باشم ... 

مادر من خیلی به شوهرم بی‌احترام می‌کنه از اول ازدواج تا الان که ۱۰ سال ازدواج کردیم هر بار بی‌احترام ...

شوهر من ب خانوادم بی احترامی میکنه 

خانواده ی من هیچ بی احترامی بهش نکردن تا حالا بسکه مظلومن 

شوهر من ب خانوادم بی احترامی میکنه خانواده ی من هیچ بی احترامی بهش نکردن تا حالا بسکه مظلومن

مال شما برعکسه ولی خدا شاهده کوچکترین بی احترامی شوهرم بهشون نکرده از بس سر به زیره سو استفاده کردن 

مادرم از اینکه شوهرم را دوست دارم واقعاً ناراحت میشه و همش درصدد این بود که زندگی ما رو خراب کنه 

هر بار پیش من بود از شوهرم بد می‌گفت دعوامون می‌شد پشت سرش یه موقع‌هایی هم یه جور حرف می‌زد غیر مستقیم رو مخ من راه بره منو زده کنه ازش ضمناً فامیل هم هستیم

مادر من خیلی به شوهرم بی‌احترام می‌کنه از اول ازدواج تا الان که ۱۰ سال ازدواج کردیم هر بار بی‌احترام ...

مادرشوهرت آبروریزی نمیکنه مثلا خیلی بزرگش کنه که اصلا نمیان  وچندساله و.... بقول معروف کوله بازی دربیاره؟؟؟

پدرشوهرا همیشه داناترن.. پدرشوهرم هیچوقت قدرنشناس نبود حقیقتو همونطوری که هست میگفت و برام هم عزیز بودن چون راستگو بود 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مادرشوهرت آبروریزی نمیکنه مثلا خیلی بزرگش کنه که اصلا نمیان وچندساله و.... بقول معروف کوله بازی درب ...

پدر شوهر مادر شوهرم فوت کردن 

خواهر برادراش زیاد از حد توقع داشتن که دوری و دوستی رو انتخاب کردم