2777
2789

سلام

من سال 95 با نام کاربری و ایمیل ثبت نام کردم و همیشه هم با نام کاربری وارد میشدم 

چند ماه قبل یک شماره تلفن هم برای کاربریم ثبت کردم

و حتی سه ماه پیش وقتی دیدم نوشتید از ۱۵ اسفند به بعد فقط با شماره تلفن میتونیم وارد شیم ، باز هم تاپیک زدم و گفتم من نمیتونم با شماره تلفن وارد شم چیکار کنم ؟

شما نوشتید همین که ثبت کردید کافیه و با همون نام کاربری وارد شو 

اما الان رویه رو تغییر دادید و دیگه نمیشه با نام کاربری وارد شد

هرکاری هم میکنم با شماره تلفنی که ثبت کردم یا حتی ایمیل وارد شم سایت قبول نمیکنه!

من واقعا دسترسی دائم به اون سیم کارتی که باهاش ثبت کردم ندارم که مرتب بخوام ورود سریع رو امتحان کنم 

لطفاً مشکل منو حل کنید تا بتونم با شماره وارد بشم

@niniyar  

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

سلام

الان خیلی ها این مشکل رو دارن. خیلی ها نمی تونن وارد کاربری شون بشن.

نمی دونم چی بگم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من حذف تاپیک شد ولی هنوز تاپیکم سرجاشه؟؟میشه نگاه کنید چند تا تاپیکم هنوز حذف نشده لطفا

سلام

الان ۱۰ تا تاپیک دارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نی نی یار چرا حذف نمیکنه بخدا خسته شدم از بس هر روز زوج لینک گذاشتم

اول وقت لینک بفرستین بین ۱۰:۳۰ تا ۱۱

سلامالان خیلی ها این مشکل رو دارن. خیلی ها نمی تونن وارد کاربری شون بشن.نمی دونم چی بگم.

ممنون عزیزم نینی یار بهم پیام داده اگر مشکلم حل شد بهتون میگم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ممنون عزیزم نینی یار بهم پیام داده اگر مشکلم حل شد بهتون میگم

خواهش می کنم.

💙💙💙