2777
2789
عنوان

افراد متواضع اطرافتون

110 بازدید | 9 پست

سلام 

دور و برتون ، چه افرادی هستند که از نظر شما متواضع هستند؟

چه خصوصیاتی دارند که بهشون متواضع میگید.

دوست دارم تواضع رو به شکل مصداقی بشناسم.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

سلام

ادعایی ندارن پوز نمیدن هیچوقت نمیگن من خوبم

کارای خوبشونو تو بوقو کرنا نمیکنن

ازینکه بقیه راجع بهشون چه قضاوتی میکنن نگران نیستن

ولی خدا رو همیشه در نظر دارن و آدمارو کوچیک نمیبینن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منت نمیزارن 

از خودشون تعریف نمیکنن 

با بقیه از بالا نگاه نمیکنن 

اهل نیش و کنایه و طعنه زدن نیستن 

احترام به همه میزارن بدون در نظر گرفتن موقعیتشون 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

دختر خاله هام باهمه مهربونن خوش رو هستن کلن طرف مادریم مثله الهه ها هستن نسلشون ذاتا خوش برخوردن باهمه چ آشنا چ غریبه بدون هیچ چشم داشتی مثلا کاری داشته باشی برات انجام میدن اهل غیبتم نیستن تو جمعی بساط غیبت باشه اینا اصلن سمتشون نمیرن  خلاصه کخوش قلبن برخلاف طرف پدریم ک همشون لات سرگردنه ان و بی بندوبارن چ مرداشون چ زناشون

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

یکی شون فوق تخصص قلبه،  بقدری ساده لباس میپوشه و خاکی یه که نگو تو عروسی از من پرسید لباسم زشته؟  من انگار سلیقه ندارم 

یکی دیگه مدیر یه بخش از وزارت نفت هستش،  با دو تا منشی و تشکیلات،  اونم دکتری شو از کانادا گرفته بقدری خاکی و متواضع هست اصلا باهاش حرف میزنی متوجه نمیشی این چکاره هستش طرز لباس پوشیدن بقدری ساده س که نگو.  

یعنی من منشی شو دیدم از اون سانتی مانتالا که تحویل نمیگیرن بود

یکی شون فوق تخصص قلبه، بقدری ساده لباس میپوشه و خاکی یه که نگو تو عروسی از من پرسید لباسم زشته؟ من ...

آره واقعا

شاید به هاطر همین تواضع شون اینقدر عزت دارن

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.