2777
2789
عنوان

یه مشکل فوووووری بیاید خواهشا

191 بازدید | 16 پست

اقا من یه شاگرد داشتم اول سال چند روز غیبت داشت غیبتاشم پشت هم نبوداااا...بعد به مادرش گفتم بیاد مدرسه مادره بی اطلاع بود از غیبتاش.طی صحبت با دانش آموز فهمیدیم می پیچونده که بعد دیگه قول داد غیبت نکنه و انصافا نکرد.منم دیگه به دفتر اطلاع ندادم

الان باز دیروز نرفته مدرسه من به اولیاش گفتم و مامانش گفت میام مدرسه.

الان میترسم مدیر توبیخم کنه که چرا دفعه قبل نگفتی بهمون.

خب من دفعه قبل با اولیاش درمیون گذاشته بودم دیگه.

به نظرتون اوکیه؟

چی‌بگم اصن

روال مدرسه رو نمیدونم عزیزم ولی منطقا منبعد بگو مسئولیت بزرگیه

کچی کورد🪷☘️عکس پروفایلم گوشه ای از تنوع پوشش سر زنان کورد است♥️azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

مدرسه ما بابت غیبت هر زنگ پیام میدن والدین 

چقدر بی درو پیکره مدرسه 

این باید کار مدیرو معاون باشه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما معلم هستی چطور شماره والدین رو گیر آوردی 

تا جایی که میدونم پیگری وظیفه مدیر و معاون هست نه معلم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مدرسه ما بابت غیبت هر زنگ پیام میدن والدین چقدر بی درو پیکره مدرسه این باید کار مدیرو معاون باشه

نه متاسفانه مدرسه ی ما رو غیبت کم کاری نداره و خود معلم پیگیره

من اصلا یادم رفت اون موقع بگم به دفتر

چیکار کنم حالا

نه متاسفانه مدرسه ی ما رو غیبت کم کاری نداره و خود معلم پیگیرهمن اصلا یادم رفت اون موقع بگم به دفترچ ...

خودم تجربه ندارم 

سخت شد که 

کاش تاپیک بزنی معلمای سایت بیان نظر بدن کمکتون کنن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!