2777
2789
عنوان

ای کسانی که آشپز خفنی هستید

122 بازدید | 10 پست

چرا باید بذاریم یخ گوشت اب شه بعد بپزیمش؟ نمیشه همون منجمد با گوشت یه تفت بدیم و بذاریم بپزه؟؟؟؟


ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میپزهولی من خودم همیشه شب قبل گوشت رو درمیارم تا صبح تو یخچال میزارم که قشنگ یخش بازشه

دست شما درد نکنه حالا میذارم آب شه یخش 

گوشت کیلوخدا تومن ریسک نکنم😙

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
برای اینکه بو نده باید بزاری بیرون یخش باز بشه وگرنه تو هرچقدر پیاز و ادویه بریزی اون بوی زهم گوشت م ...

هااا افرین افرین 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   honye_ella  |  4 ساعت پیش
توسط   vittozahra  |  4 ساعت پیش