2777
2789
عنوان

چرا انقدر خوابشو میبینم😭😭

103 بازدید | 7 پست

همش تو خواب باهاش یا دعوا میکنم یا سعی داره بهم نزدیک شه دیشبم باز دیدم خوابشو

خیلی حس بدی دارم همش

لعنتی نیا به خوابم دیگه

چیکار کنم😭

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من ده سال ازدواج کرده. ولی همچنان میگه هر از چند گاهی خواب عشق قبلیشو میبینه

بابا اصلا عشقم نیست اصلا هیچیم نیست نه حسی دارم نه چیزی چرا باید انقدر پشت هم خوابشو ببینم

.

بابا اصلا عشقم نیست اصلا هیچیم نیست نه حسی دارم نه چیزی چرا باید انقدر پشت هم خوابشو ببینم

هیچ روزی هیچ وقتی تایمی نشده بهش فکر کنی؟ یا پیشنهاد بده و درگیر شده باشی؟

ی غریبه س و خوابشو میبینی؟

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
هیچ روزی هیچ وقتی تایمی نشده بهش فکر کنی؟ یا پیشنهاد بده و درگیر شده باشی؟ی غریبه س و خوابشو میبینی؟

یه چیز کوچیکی از طرف اون بوده ولی حتی مطمئن نیستم حس داشته باشه

من واقعا هیچ حسی ندارم بخاطر همین تو خوابام همش حس ترس و اضطراب دارم

.

دوست من ده سال ازدواج کرده. ولی همچنان میگه هر از چند گاهی خواب عشق قبلیشو میبینه

چون بهش فکر میکنه 

یا شخصی رو میبینه بدون اینکه خودش متوجه شده مغزش اون لحظه با اون آدم تطبیق میده و حافظه خاطرات تحریک و فعال میشه

زمان خواب مغز درگیر اندام حرکتی حسی تحلیلی نیست و به روزمرگی‌ها یا بخش حافظه ای که اواخر تحریک شده و بدلیل دغدغه یا کاری دیگه نظیر گوشیت زنگ میخوره اون لحظه یا اسنپت میاد و... سرک میکشه و ی مرور خاطرات میکنه و یا حتی ممکنه با تجربه های حسی جدید مکانی جدید رفتاری جدید ترکیب کنه و کلا ی رویداد جدیدی رو برات بسازه که ازش بعنوان خواب دیدن یاد میشه

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.