2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکساعت قبلش بشور پاکش کن ونمک بپاش روش یکساعت بمونه بانمک بعد بشورش با کاغذ یا هرچی ماهیاتو خشک کن بزن دو طرفشو توی آردی که توش زرد چوبه کمی نمک ادویه یک کوچولو فلفل داره بعدم با روغن سرخش کن

یکساعت قبلش بشور پاکش کن ونمک بپاش روش یکساعت بمونه بانمک بعد بشورش با کاغذ یا هرچی ماهیاتو خشک کن ب ...

ارد سوخاري ميخام بزنم ديگه لازم نيست توش نمك و زرچوبه قاطي كنم؟؟

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
ارد سوخاري ميخام بزنم ديگه لازم نيست توش نمك و زرچوبه قاطي كنم؟؟

آرد سوخاری برای شوریده بخوای بزنی بدون اینکه تو زرده تخم مرغ بزنی؟

راستی برای اون دستور بالا وقتی یکم ماهی سزخ شد به اندازه یک دری نوشابه آبلیمو روی هرماهی بریز از اول آبلیمو نزنی بهتره گوشت با آبلیمو اول کار جالب نیست

آرد سوخاری برای شوریده بخوای بزنی بدون اینکه تو زرده تخم مرغ بزنی؟ راستی برای اون دستور بالا وقتی ی ...

اره يا كلا تو ارد نزنم همينجوري سرخش كنم؟؟كدومش بهتره؟

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐