[QUOTE=381195494]ییی آزمایش برا واریکسول بوده؟ ولی فکر کنم اداری بود چون گفته بود حساسه و نباید سرما خوردگی داشته با ...[/QUOTE
فک کنم برای عفونت مثانه یا کلیه هم خواستن ازش مطمن بشن و گفتن سرماخوردگی نداشته باشه ولی خوب تشخیص واریکوسل داده دکتر میخواین یه دکتر متبحر دیگه هم ببرین و راحت از این مسأله عبور نکن عزیزم
فک کنم برا اسپرم باید خود ارضای کنه درسته؟اخه ب مامانم گفته بودن نباید سرما خوردگی داشته باشه فک کنم ...
بله در یک اتاقی میرن و نمونه از خودشون میگیرن چه فرقی میکنه بالاخره بحث سلامتی ایشون هست. واریکوسل پیچ خوردگی رگهای بیضه هست که باید اسپرم تولید کنه و منتقل کنن بنابراین اگه واقعا باشه باید پیگر بشن و حتی پرونده داشته باشه که از سربازی معاف بشن
من از یچیزی میترسم واریکسول عیب نداره بابا فوقش عمل میکنه ودی خدای نکرده زبونم لال مشکل اسپرم نباشه ...
ایشالله عزیزم نگران نباش داداشت تازه بالغ شده خدا نکرده حتی مشکلی هم باشه کلی زمان برای درمان داره تا مشکلی برای آینده اش نباشه ولی به خوردن همون داروها اکتفا نکنید ببرید دوباره و تا دکتر بررسی مجدد کنه همراه با همون آزمایشی که داده حتی برای اسپرم باشه چه اشکال داره خدا نکرده اگر مشکلی بود زودتر متوجه بشین
دورت بگردم زودتر متوجه شیم درمان دار مگ؟؟حالا اون خودش الان خابیده من از استرس ۵ صبه نمیتونم بخایم
اره گلم چرا درمان نداره با توجه به شدت و درجه اون پزشک نوع درمان رو مشخص میکنه. چه خواهر مهربونی زنده باشی عزیزم 🌹🤍 منم این استرس شما رو یه جور دیگه کشیدم و داغونم کرده