2777
2789
اره گلم حتما اون آزمایش نیاز بوده که دکتر گفته باید انجام بده اگه آزمایش اسپرم هم بود خجالت نداره مه ...

فک کنم برا اسپرم باید خود ارضای کنه درسته؟

اخه ب مامانم گفته بودن نباید سرما خوردگی داشته باشه فک کنم ادرار

نمیدونم والا استرس دارم

بنظرت بعد ۸.۷ سال روشی میاد ک همه بتونن بچه دار شن

[QUOTE=381195494]ییی آزمایش برا واریکسول بوده؟ ولی فکر کنم اداری بود چون گفته بود حساسه و نباید سرما خوردگی داشته با ...[/QUOTE

فک کنم برای عفونت مثانه یا کلیه هم خواستن ازش مطمن بشن و گفتن سرماخوردگی نداشته باشه ولی خوب تشخیص واریکوسل داده دکتر می‌خواین یه دکتر متبحر دیگه هم ببرین و راحت از این مسأله عبور نکن عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=381195494]ییی آزمایش برا واریکسول بوده؟ ولی فکر کنم اداری بود چون گفته بود حساسه و نباید سرما ...

اره دقیقا منم میگم آزمایش برا عفونته چون گفتن نباید سرما خوردگی داشته باشه اگ اسپرم بود نمیگفتن

ینی دوباره بره پییر واریکسول؟آخه درد نداره که 

چشم فردا میگم بهش 

فک کنم برا اسپرم باید خود ارضای کنه درسته؟اخه ب مامانم گفته بودن نباید سرما خوردگی داشته باشه فک کنم ...

بله در یک اتاقی میرن و نمونه از خودشون میگیرن چه فرقی می‌کنه بالاخره بحث سلامتی ایشون هست. واریکوسل پیچ خوردگی رگهای بیضه هست که باید اسپرم تولید کنه و منتقل کنن بنابراین اگه واقعا باشه باید پیگر بشن و حتی پرونده داشته باشه که از سربازی معاف بشن

اره دقیقا منم میگم آزمایش برا عفونته چون گفتن نباید سرما خوردگی داشته باشه اگ اسپرم بود نمیگفتنینی د ...

شاید اون داروها بیشتر تسکین دهنده بودن برای همین فعلا درد ندارن و دکتر خودش ادامه درمان هم داده ولی ایشون اهمیت ندادن گوشش بگیر ببرش دکتر  😄✌️

شاید اون داروها بیشتر تسکین دهنده بودن برای همین فعلا درد ندارن و دکتر خودش ادامه درمان هم داده ولی ...

من از یچیزی میترسم واریکسول عیب نداره بابا فوقش عمل میکنه 

ودی خدای نکرده زبونم لال مشکل اسپرم نباشه 

امیدوارم آزمایش هم برا همین واریکسول باشه ن اسپرم 

من از یچیزی میترسم واریکسول عیب نداره بابا فوقش عمل میکنه ودی خدای نکرده زبونم لال مشکل اسپرم نباشه ...

ایشالله عزیزم نگران نباش داداشت تازه بالغ شده خدا نکرده حتی مشکلی هم باشه کلی زمان برای درمان داره تا مشکلی برای آینده اش نباشه ولی به خوردن همون داروها اکتفا نکنید ببرید دوباره و تا دکتر بررسی مجدد کنه همراه با همون آزمایشی که داده حتی برای اسپرم باشه چه اشکال داره خدا نکرده اگر مشکلی بود زودتر متوجه بشین 

ایشالله عزیزم نگران نباش داداشت تازه بالغ شده خدا نکرده حتی مشکلی هم باشه کلی زمان برای درمان داره ت ...

دورت بگردم زودتر متوجه شیم درمان دار مگ؟؟

حالا اون خودش الان خابیده من از استرس ۵ صبه نمیتونم بخایم

دورت بگردم زودتر متوجه شیم درمان دار مگ؟؟حالا اون خودش الان خابیده من از استرس ۵ صبه نمیتونم بخایم

اره گلم چرا درمان نداره با توجه به شدت و درجه اون پزشک نوع درمان رو مشخص می‌کنه. چه خواهر مهربونی زنده باشی عزیزم 🌹🤍 منم این استرس شما رو یه جور دیگه کشیدم و داغونم کرده

اره گلم چرا درمان نداره با توجه به شدت و درجه اون پزشک نوع درمان رو مشخص می‌کنه. چه خواهر مهربونی زن ...

قربونت بشم من ایشالا هر چیزی ک اذیتت میکنه ب زودی زود حل شه 

با حرفات یکم آروم شدم 

مرسی دورت بگردم♥️

قربونت بشم من ایشالا هر چیزی ک اذیتت میکنه ب زودی زود حل شه با حرفات یکم آروم شدم مرسی دورت بگردم♥️

فدای محبت و مهر خواهریت بشم. مرسی گلم برای این دعای خوبت 🙏🩷 به امید خدا داداشی شما هم مشکلی ندارن و خیالتون راحت راحت میشه به امید خدا 🙏🙏🩷🩷🌹🌹

دارو خورد خوب شد الان درد نداره دیگ پی گیر آزمایش هم نشدواریکسول فک نکنم در روند بچه دار شدن اثر بزا ...

چرا میزاره شوهر من عمل کرده الان ۷ سال میگذره از عملش هنوربچه دارنشدیم

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون