2777
2789

سلام شبتون بخیر 

دوستان امشب از من یکی از دوستانم راهنمایی میخواستن برای این موضوعی که الان بهتون میگم…گفتم فکر می‌کنم بعد راه حلم رو بهت میگم که انشاالله به دردت بخوره…حالا مشکلش…

دوستم دو سال پیش با گوشی دختر عمش به کسی که دوسش داشته زنگ میزنه (دختر عمش اصلا نمیدونسته کیه فقط میدونسته کسیه که دوستم دوسش داره ولی حتی اسم و مشخصاتش رو نمیدونسته ) 

بعد از چند ماه دوستم الکی  به دختر عمش میگه من با فلانی رابطه م رو تموم کردم (الکی میگه چون میخواسته اگه اومد خواستگاری دختر عمه نره به همه بگه اینا قبلا ارتباط داشتن )

دختر عمه هم باور میکنه 

حالا دوستم داره نامزد میکنه میگه دختر عمه م عادت داره همه شماره ها رو نگه میداره و‌مال نامزدم رو هم داره و از این موضوع میترسه 

ترسش هم اینه میگه که شاید شماره نامزدم افتاد بین فامیل یه وقت دختر عمم نفهمه عه این که همون شمارست پس نامزد الانت و عشق اون موقعت یکین و الکی گفتی ازش جدا شدی 

اینم بگم به هیچ وجه نمیتونن شماره پسره رو عوض کنن چون مربوط به شغلشه 

بنظرتون چیکار کنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی دختره رو بگیره بگ میخام ی زنگ ب مامان یا بابام یا هرکی بزنم شماره پسره رو پاک کنه از مخاطبین و برنامه هاش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

شاید اصلا نداشته باشه شماررو

بعدشم اگه مثل من زرنگ باشه 

الان خودش میدونه که این نامزده همون دوس پسرس فقط سکوت کرده چون براش مهم نیس 

بعدشم اگه مطمئنه داره به یه بهونه گوشیو بگیره شماررو حذف کنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

گوشی دختره رو بگیره بگ میخام ی زنگ ب مامان یا بابام یا هرکی بزنم شماره پسره رو پاک کنه از مخاطبین و ...

گفت توی دفتر تلفن هم دارش😂😂😂

چه اصراری به مکتوب کردن شماره داشته نمی‌دونم🫠

گفت توی دفتر تلفن هم دارش😂😂😂چه اصراری به مکتوب کردن شماره داشته نمی‌دونم🫠

حالا داشته باشه مهم نیست نهایت میگ عشقش همونه 

یبار کات کن باز اشتی کردن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
گفت توی دفتر تلفن هم دارشکلا عادتش اینه

دیگه راه دسترسیو پیداکنه خودش اینو خودیگه مانمیتونیم راهنماییش کنیم بعدشم اصلا موضوع مهمی نیست سخت مردم توکف زندگی خودشون موندن چه برسه به بقیه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

علاوه بر فرهنگ خانوادگی خب یه جورابی دروغ گفته…دروغش لو میره

حوصله داره بگه کات کرده بودیم دوباره آشتی شدیم مگه قراره ادم زندگیشو واسه مردم توضیح بده اونم دخترعمه چیکاره ست اصلا بگو بیخیال باشه اصلا بروی خودشم نیاره تا اونام جرات حرف زدن نداشته باشن هرچی بیشتر وابده بدتر سواری میگیرن از ادم 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه