2777
2789
عنوان

یه اشتباهایی کردم برای خودم و خانوادم که نمیدونم چجوری جبران کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 42 پست

همین هزینه پانسیون و مشاور و رفت امد برای من ماهی ۴/۵تومن هزینه داشت 

این رفت و امدا خستم کرده بود و یکی از دوستامم مدام به حوری ازم سو استفاده میکرد که من بهم ریختم و گفتم کلا پانسیون نمیام 

خونه ام‌نمیشد درس خوند 

دوباره نزدیک کنکور شدم و فشار و استرس باعث شد من بیماریم دوباره شروع شه و من باز بستری شم 

فروردین تقریبا از دست دادم 

حتی اردیبهشت 

رسما نتونستم کنکور شرکت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من گفتم چیکار کنم که یجا باشه  سالن مطالعه داشته باشه بشینم درس بخونم نزدیک باشه و....

که خوابگاه خصوصی یکی بهم پیشنهاد کرد گفت یه سریاشون سالن مطالعه هم دارن

منم رفتم دیدم گفتم اوکیه دیگه

واسه این دوماه برم اونجا 

رفتم یه شهر دیگه یعتی تهران ااز خونمون ۱ساعت ونیم فاصله داره

۵تومنم ماهی اینجا باید بدم مشاورمم هست یعنی حدود ۱۵ تومنم همین ددماه خرجم شد جدا از بیمارستان و هزینه های اون

اومدم اینجا ولی انگار با چیزی که من میخواستم خیلی فرق داره

مثلا من رو تختش نمیتونم درست بخوابم یا نمیدونم قبلا چون میرفتم پانسیون صبح زود مجبور بودم بیدار شم ولی اینجا اصلا نمیتونم انگار افسرده شدم 

و کلا حس میکنم بدبخت شدم 

امتحانامم همینجا ثبت نام کردم 

از طرفیم میدونم رتبه خوب نیارم باز پشت میمونم درسته زشته دیگس ولی همونه دیگه پشت موندن

و من چون یهودوره مریضی پشت سر گذروندم و دو سه سال تفریح خاصی نداشتم حس میکنم افسرده ام شدم شکستم که خوردم

یعنی میخوام بگم با اینوه کلی خرجم کردم باز نتونستم

همین هزینه پانسیون و مشاور و رفت امد برای من ماهی ۴/۵تومن هزینه داشت این رفت و امدا خستم کرده بود و ...

خب مشاور برو شاید بتونه کمکت کنه برای استرست

درمورد اردیبهشتم نگران نباش خیلی از رتبه ها نتیجه بهترشون مال تیرماه بوده

الان حس عذاب وجدان خرجارو دارم حس اینکه اشتباه کردم اومدن اینجا و حس اینکه امسالم احتمالا نتونم و...

واثعا گیجم نمیدونم چیکار کنم اصلا حس و حال پشت موندن ندارم واقعا دلم میخواد یکم دور شم از این فضا ولی لجباز و کمالکرام و نمیخوام قبول کنم وه ۱۲ سال درست درس خوندی که الان به بار بشینه ولی نتونم یه چیز خوب برم 

همش حس میکنم اگه سال کنکور خودم مریض نمیشدم الان جای خیلی بهتری بودم و اون استمرار و شوق و علاقه قطعا یچی شده بود

خب مشاور برو شاید بتونه کمکت کنه برای استرستدرمورد اردیبهشتم نگران نباش خیلی از رتبه ها نتیجه بهترشو ...

نه من از این ناراحتم که الا ۱ماه ونیمم از دست دادم و عملا نمستونم خیل کار خاصی کنم که رتبه ام خوب شه میتونم به یچی برسونمش ولی رتبه  سه رقمی دو رقمی که میخکاستم نمیشه

خب مشاور برو شاید بتونه کمکت کنه برای استرستدرمورد اردیبهشتم نگران نباش خیلی از رتبه ها نتیجه بهترشو ...

الان موندم تو گل میگم کاش همون پانسیون میموندم چ کاری بود ادمدم اینجا ولی دیگ راه برگشتی نیست 

درنهایت هم اگر کنکور واقعا به سلامت جسمت صدمه میزنهبیخیالش شوچون درمورد رشته های خوب این استرس و فشا ...

نمیتونم بیخیالش شم کلا استرس کنکور و اون جریان فرق میکنه من تو مدرسه ام استرس داشتم  واسه ولی خیلی متفاوته تا کنکور  انگار فشارش فرق میکنه نمیدونم چجوری بگم واقعا دلم نمیخواد ک بیخیالش شم تا نتیجه نگیرم

جدا از اون خودم با همه دوستام مقایسه میکنم 

نه من از این ناراحتم که الا ۱ماه ونیمم از دست دادم و عملا نمستونم خیل کار خاصی کنم که رتبه ام خوب شه ...

برای ناراحتی بابت ۱ ماه و نیمی که از دست دادی باقی تایمتم از دست میدی

۱ماه و نیمو تبدیلش میکنی به دوماه

همین الانم میتونی یه رشته مطلوب بیاری

برای ناراحتی بابت ۱ ماه و نیمی که از دست دادی باقی تایمتم از دست میدی۱ماه و نیمو تبدیلش میکنی به دوم ...

الان من مشکلم اینه که میخوام ولی ننیتونم نمیدونم چحوری بگم مثلا نگا الان ۳ونیم نصقه شی من خوابم‌نبرده با اینکه از ۹ خوابم میاد  راحت نیستم رو تخت خوابگاه و نمیتونم بخوابم و خب از اونور نمیتونم بیدار شم زود و هنینجوری هی کمتر از چیزی ک قبلا میخوندن میخونم همینا باعث شده موندم تو گل دیگ

برای اینکه دو هفته دیگ نهتییاس و من شهری ک امتحان بدم جایی زدم که خوابگاهمه ۱۰ تومن دادم خوابگاه😭

الهی بگردم

همون شهری که الان هستی نمیتونی بری پانسیون ؟

اگه واقعا کمک میکنه که برو

از خانوادتم بابت هزینش خجالت نکش

به قبولیش می ارزه