2777
2789

برا دوستم خواستگار آمده جلسه بعد قراره داماد بیاد نمیدونه چه سوالاتی بپرسه تا اخلاقیاتش بشناسه یا امتحانش کنه و... که خسیس نباشه خوش رو باشه و....

چه سوالاتی بپرسه که هم عاقل جلوه کنه هم بتونه نقطه ضعف و اخلاقیاتش بشناسه و..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از اینا نیستن که یه مدت باهم باشند و...نهایت دوسه جلسه با حضور خانواده تو اتاق یا پارک باهم صحبت ...

خب اینجوری نمیشه طرفو شناخت 

برای فهمیدن خسیس بودن یا نبودن باید بیرون برن برای فهمیدن صبوری توی ترافیک بمونن برای فهمیدن اینکه کی اولویتشه توی موقعیتش قرار بگیرن با حرف مطمئنا موفق نمیشن همو بشناسن

برای شناخت بهتر اخلاق، روحیات و حتی خساست یا خوش‌رویی خواستگار، باید سؤالاتی هوشمندانه، غیرمستقیم و همراه با گفتگو مطرح کرد که هم فضا صمیمی باشد و هم اطلاعات واقعی بیرون کشیده شود. در ادامه چند دسته سؤال پیشنهاد می‌دهم که به شناخت دقیق‌تری کمک می‌کند:

• اوقات فراغتت رو معمولاً چطور می‌گذرونی؟
  • اهل سفر هستی؟ تنهایی میری یا با خانواده و دوستا؟
  • تا حالا پیش اومده با کسی دعوات بشه؟ چطور حلش کردی؟
  • اگه یکی بهت بی‌احترامی کنه، واکنشت چیه؟
  • نظرت راجع به تقسیم هزینه‌های زندگی چیه؟
  • اگه همسرت بخواد شاغل نباشه، مشکلی داری؟ چرا؟
  • اهل خرید هدیه هستی؟ آخرین باری که هدیه خریدی کی بوده؟
  • اگه درآمد ماهانه‌ات ۲۰ میلیون باشه، به نظرت چقدرشو باید پس‌انداز کرد و چقدرش برای زندگی هزینه شه؟
  • چقدر با خانواده‌ات رفت‌وآمد داری؟ جایگاه مادرت توی زندگیت چطوره؟
  • اگه بین همسرت و مادرت اختلافی پیش بیاد، چه‌جوری مدیریت می‌کنی؟
  • اهل مشورت گرفتن هستی؟ از کی معمولاً مشورت می‌گیری؟
  • چه چیزایی زود عصبانیت می‌کنه؟
  • آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود و چرا؟
  • به نظرت شوخی در زندگی زناشویی لازمه یا نه؟
  • پنج سال دیگه خودتو کجا می‌بینی؟
  • چه چیزایی برات توی زندگی مشترک خط قرمزه؟
  • اگه یه روز شرایط سخت مالی پیش بیاد، چطور باهاش برخورد می‌کنی؟

نکته‌ها:

• سؤال‌ها باید با لبخند و لحن دوستانه مطرح بشه تا طرف احساس بازجویی نکنه.
  • بهتره خودش هم گاهی از خودش بگه تا تعادل در گفتگو حفظ بشه.
  • حتماً به زبان بدن، تُن صدا و نگاه‌های خواستگار دقت کنه؛ اینا گاهی بیشتر از جواب‌ها، حقیقت رو نشون می‌دن.

این نیز بگذرد .....
آخه از اینا نیستن که یه مدت باهم باشند و...نهایت دوسه جلسه با حضور خانواده تو اتاق یا پارک باهم صحبت ...

خیلی کمه. من برای خرید ی وسیله چند ماه وقت میذارم بعد اینا برای ی عمر زندگی فقط با دو سه جلسه میخوان تصمیم بگیرن؟ پس حداقل مشاوره باید برن اون بهتر تشخیص میده پسره چجوریه

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام