مصلا بابام اومد خونه یکم رفت تو اینستا بعد گرفت خوابید رفتم تو اینستای خودم براش پست بفرستم دیدم خوابیده بابام بعد هنوز انلاین نشون میداد چرا دلیلش چیه کسی میدونه برای یکی دیگه هم همینطوره دوستم بهت گفت الان خسته م میخوام بخوابم دیدم اینستا انلاین نشون میده اون رفت خوابید!!! 😕😕
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
بعد این بدبخت بیست دقیقه پیش افلاین شده زده اخرین بازدید هفت دقیقه پیش 😂😂😕
بعد این بدبخت بیست دقیقه پیش افلاین شده زده اخرین بازدید هفت دقیقه پیش 😂😂😕
کلا ذات اینستا و تلگرام همینه 😁