2777
2789

تیر ماه اولین کاروان انشاالله میریم همسرم نمیاد 

با دختر ۳ و نیم ساله م میرم انشاالله انشاالله انشاالله

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای منم دعاکنی؟خیلی محتاجم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عمره؟

من رفتم

خیلی خوب بود

فقط کمک میخوای، برا اعمال بچه خسته میشه، ما یه هم کاروانی داشتی روز اول بچه کوچیک گزاشتن پیش خواهرش، مانان و بابا عمالو انجام دادن. فرداش با روحانی و چند نفر دیگ دخترشون اومد ک از احرام در بیاد.

و اینک الان خیلی گرمه اونجا، حتما خاکشیری چیزی ک خنک کننده باشه بچه اذیت نشه ببر

ما بهمن رفته بودیم روزاش گرم بود واقعا

ولی در کل خیلی معنویه، دلم برا شبای مسجد النبی تنگ شد🥺

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عزیزم انشاالله به سلامتی بری و با زیارت قبول برگردی تیرماه هوا خیلی گرم هست ولی اگر خودتون باشید بازم مشکلی نیست ولی تا میتونید بچه کوچیک با خودتون نبرید بچه خیلی اذیت میشه مخصوصا تو هوای گرم خدایی نکرده مریض میشه و شما اصلا نمیتونی زیارت بری من عمره رفتم دوتا خانواده با خودشون بچه آورده بودن خیلی پشیمون بودن چون واقعا اذیت شدن طفلی بچه ها مریض شدن این سفری هست که ممکن تا چندین ساله آینده براتون تکرار نشه برای همین میگم تا میتونید بچه نبرید 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
عمره؟من رفتمخیلی خوب بودفقط کمک میخوای، برا اعمال بچه خسته میشه، ما یه هم کاروانی داشتی روز اول بچه ...

واقعا معنوی یه؟دوست داشتم حج واجب برم ولی گرونه پولم نمیرسه

کاش ما هم بهمن بریم

بچه ۳ ساله کلافه میشه چجوری میخوای بااون اعمالتو بجا بیارییا نبریا بمون بزرگ بشه بعد برو.

کاش بزارم خونه مادرم اینا و برم 

۱۰ روزه مگه اعمال داره