2777
2789
عنوان

کسی توی اقوامتون هس که توی مدرسه بزرگسالان تجربی خونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
نمیدونم اخه من درسم ضعیف بود همیشه بازیگوش بودم و درس نمیخوندم میزاشتم شبای امتحان میخوندم نمره قبول ...

آره خب دوباره پایه رو بخون معدلت بیاد بالا بعد برو تجربی ... پس اینجوریه فک کنم باید بری بزرگسال... آره برو خوبه برای کسی که از درس دور بوده .... ناراحت نباش عزیزم هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ببین من سال نهم ک خوندم رشته تجربی نیوردم و بعد ازدواج درسو ول کردم اگ بخام تو بزرگسالان بخونم چ ...

آره عزیزم اونجا مثل اون مدرسه ها نیست امتحانات داخلی خیلی خیلی کمک میکنن نمونه سوال با جواب میدن اونجا گوشی می‌بردیم از رو می‌نوشتیم مستمر هم بیست فقط نهایی هارو باید بخونی خودت ک با گوشی کلیپ و کتاب کار اینجورا میشه حلش کرد اما اگه هدفت اینه کنکور بدی از دهم حسابی شروع کن ب خوندن 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

آره خب دوباره پایه رو بخون معدلت بیاد بالا بعد برو تجربی ... پس اینجوریه فک کنم باید بری بزرگسال... ...

من  دهمو خوندم تجدید هم داشتم ول کردم رشتم انسانی بود.

اگ بخوام برم تجربی باید تغییر رشته بدم درسته؟فقط مشکل اینجاس گ نمره های سال نهمم کمه 

اگ بخام برم تجربی باید سال نهمو امتحان بدم؟یا چجوریه؟

یه سوال معلم های بزرگسالان با مدارس عادی چه فرقی میکنه؟

نه هیچ فرقی ندارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

آره عزیزم اونجا مثل اون مدرسه ها نیست امتحانات داخلی خیلی خیلی کمک میکنن نمونه سوال با جواب میدن اون ...

درسته مرسی از توضیحت قشنگم:)❤

فقط عزیزم من اگ بخام برم تجربی باید تغییر رشته بدم و کتاب سال دهمو ازم امتحان میگیرن؟ یا برای نهم؟ من تا دهم خوندم ول کردم رشتم انسانی

درسته مرسی از توضیحت قشنگم:)❤فقط عزیزم من اگ بخام برم تجربی باید تغییر رشته بدم و کتاب سال دهمو ازم ...

ببین اونایی که الویتشون تجربی نمیشه فقط غیر انتفاعی قبول می‌کنه که مثلا با الویت ب و ج تجربی ثبت نام کنه 

درسته مرسی از توضیحت قشنگم:)❤فقط عزیزم من اگ بخام برم تجربی باید تغییر رشته بدم و کتاب سال دهمو ازم ...

قربونت عزیزم 

از پایه دهم شروع می‌کنی کتابای تخصصی دهم تجربی رو باید امتحان بدی اگه عمومی های پایه دهم رو دادی و قبول شدی دیگه لازم نیست 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یکی از فامیل های ما کتابو خوند فقط تسلط کامل فقط رو کتاب حتی عروسی خواهرش نرفت مدرسه نمی‌رفت خودش فیلم آموزشی میخوند دندون آورد ۳۴۰رتبه اش

یکی از فامیل های ما کتابو خوند فقط تسلط کامل فقط رو کتاب حتی عروسی خواهرش نرفت مدرسه نمی‌رفت خودش فی ...

اخی انشالله هرجا که هس موفق باشه خدا پشتو پناهش باشه❤

امیدوارم منم بتونم واقعا اعتماد بنفس ندارم حس میکنم از بقیه پایین ترم🥺