نمیدونم اخه من درسم ضعیف بود همیشه بازیگوش بودم و درس نمیخوندم میزاشتم شبای امتحان میخوندم نمره قبول ...
آره خب دوباره پایه رو بخون معدلت بیاد بالا بعد برو تجربی ... پس اینجوریه فک کنم باید بری بزرگسال... آره برو خوبه برای کسی که از درس دور بوده .... ناراحت نباش عزیزم هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای ببین من سال نهم ک خوندم رشته تجربی نیوردم و بعد ازدواج درسو ول کردم اگ بخام تو بزرگسالان بخونم چ ...
آره عزیزم اونجا مثل اون مدرسه ها نیست امتحانات داخلی خیلی خیلی کمک میکنن نمونه سوال با جواب میدن اونجا گوشی میبردیم از رو مینوشتیم مستمر هم بیست فقط نهایی هارو باید بخونی خودت ک با گوشی کلیپ و کتاب کار اینجورا میشه حلش کرد اما اگه هدفت اینه کنکور بدی از دهم حسابی شروع کن ب خوندن
یه سوال معلم های بزرگسالان با مدارس عادی چه فرقی میکنه؟
نه هیچ فرقی ندارن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!