نمیدونم با حجم مشکلاتم چه کنم گاهی وقتا ایمانم کمرنگ میشه میگم چه نیاری به واسطه هست خو مستقیم از خودش بخوام هر چند بیشتر وقتا هم از هیچکدوم جواب نمیگیرم
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
حداقل بابت همین شکرگزار باش. فکر کن من که بیمارم و دیگران نمک به زخمم میزنن چقد بیچارم
مشکلات من یکی دوتا نیس به فاصله کم پدر مادرمو از دست دادم شب خوابیدیم صبحش بدونه این که مریضی داشته باشن از دستشون دادم مشکلات مادی که نگم برات کارد به استخونم دخترم مرتب مریضه دکتر برو هم نیس من میمیرم زنده میشم .....