2777
2789

من۳ ساله نامزد دارم .... 

مادرشوهرم اومد خونمون برای عروسی صحبت کرد....

.. خودتونم میدونید. برای عروسی رسمه واسه عروس چند دست لباس میخرن....! مارسممون اینجوریه 

مادرشوهرم گفت چون برات سرویس طلا خریدم دیگه لباس نمیخرم همون طلا رو بجا لباست حساب کن😡 

امروز اومده میگه طلاهاتو بفروش برا عروسی برید خونه اجاره کنید

چقد این زن کثیفه ..... دو دست لباس برام نمیخره.. 

تازه اون یذره طلاهم میگه بفروش....

مامانم با جدیت باهاش برخورد کرد.. و اونم ناراحت شد. مطمعنم  هروقت خونشون برم  حسابی بهم حرف بزنه...

اگه گفت طلاتو بفروش چی بگم؟ محترمانه...

...

خود نامزدم یدونه ماشین داشت.  هی تو گوشش خوندن دختره ازت طلاق میگیره ماشینتو میکشه بالا...

ذهنشو شستشو دادن رفته ماشینو زده ب اسم داداشش

حالا هم چشمشون دنبال طلا هست میخان یجوری آبش کنن

...

رفتم خونشون اگ گفت طلاتو بفروش چی بگم محترمانه؟

بگم تو لباس نخریدی گفتی طلا جای لباست.... پس چرا میخای بفروشی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت نمیکنم چرا میخوای با ی همچین آدم و خانواده ای ادامه بدی!!

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

برو طلاهاتو  عوض کن و فاکتور رو برای خودت برن به نام خودت... حرفم زدن بکو همون ماشبنی که برای ماست بفروشه پول  پیش خونه رو بده.. شوهرت چی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه چیز بگم ناراحت نشی .

این مادرشوهر از اون است که بیچاره می‌کنه عروس رو

پسر گوش به فرمان مادر باشه کارت زاره

طلا هم حرف زد بگو شما کمک مالی کنید چرا طلا بفروشیم ؟

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟