2777
2789

سلام
امروز توی صحبت های یکی از عزیزان شنیدم که میگفت نیم ست یا ست برای عروس خودشون بخرند.
بنده در حین آشنایی با دختر خانم مهربونی هستم. تجربه ای ندارم. فکر می کردم بایستی برای بله برون حلقه بخرم، بعدش بایستی مراسم عروسی رو برگزار کنم و بعدش خونه و وسایلش. دیگه زندگی شروع میشه. الان حس می کنم موارد دیگری هم هستند که بنده اطلاع ندارم.
اگر اطلاع دارید، لطف کنید بیان کنید چه مواردی را بایستی تهیه کنم. دونستن این موارد به بنده کمک می کنه بهتر برنامه ریزی کنم. پیشاپیش از نظرات شما تشکر می کنم.

علاوه بر چیزهایی که گفتین البته اگر پرنسس نیستین کل مخارج دخترخانوم تو این فاصله با شخص شماست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بله برون حلقه 

برای عقد یه زیر لفظی طلا میتونه هرچی باشه 

برای عیدی های خاص مثل شب یلدا عید نوروز عید قربان عید فطر هم طلا +لباس و +مخلفات مثل اجیل میوه شیرینی 

برای عزوسی انگشتر ست. میگیرن و سرویس طلا و لباسها و لوازم ارایش و خلاصه دیگه..

رسم ماها اینع

دعا کنید زودی خدا یه ناناز خوشگلم‌بمن بده🙁😍

عقد نکردن میگه داریم آشنا میشیم

فاصله نامزدی تا ازدواج!

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اینو تو چه کتابی درآوردی نابغه

رسم ماها اینه قرار نیسن که بدبخت کلا خرج طرف باهاش باشه که تا وقتی عروسی نکرده بیشتر مخارج رو تامین میکنه ولی کامل نه مثلا من مریض بودم ۲ بار نامزدم میبرد یه بار بابام میبرد میگفت وظیفمونه باید تا زمانی که تو خونه ی مایی ماهم خرجتو بدیم

دعا کنید زودی خدا یه ناناز خوشگلم‌بمن بده🙁😍

برای بله برون حلقه برای عقد یه زیر لفظی طلا میتونه هرچی باشه برای عیدی های خاص مثل شب یلدا عید نوروز ...

دست شما درد نکنه 🙏🏻

بدون قضاوت، خواستم عرض کنم، این ها تقریبا 400 میلیونی میشن. متاسفانه رسوم این کشور به سمتی رفته که راه را بیش از حد سخت کرده.

بعضیا عیدی  و چلگی هم میبرن

شب خواستگاری ما چادر عروس روسری چادر رنگی یا مشکی میبریم بعضیا انگشتر نشون هم میدن (ما ندادیم) البته سلیقگیه

تو چلگی یه تیکه طلا هم میدن معمولا علاوه بر لباس 

بعد عقد هم خانواده شما پاگشا میکنن عروس و بهش کادو میدن(ما وسایل برقی دادیم)

بعضیا قبل عقد عروس برای داماد لباس میخرن و داماد برای عروس (ما نکردیم اینکار رو)

اینا همه برمیگرده به سنت خانواده محترمتون 

اگه اونها خیلی وارد نیستن از عمه و خاله بپرسین و حتی میتونین رسم و رسوم خانواده خانم تون آشنا بشین و دوتایی تصمیم بگیرین 

اما اگه عاشقانه تر کار میکنین 

هر از گاهی به خانمتون کادو بدین خوشحالم میشه

ماهگرد (همون ماه اول فقط) یه هدیه کوچیک بدین ذوق میکنه(ما نداشتیم بازم)

تولد و سالگرد که سلیقه ای و به خودتون مربوطه(سالگردم نداریم معمولا😂😂)

همه ی مواردی که بالا گفتم اجبار نیست و بستگی به رسمتون داره و توافقی که انجام میدین 

خوشبخت و عاقبت بخیر باشین

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚