2777
2789
عنوان

کنکوری داریم

248 بازدید | 40 پست

سوالم اینه من اگ بخام برا ۱۴۰۵ بخونم باید چیکار کنم؟ روزی چن ساعت بخونم؟

دیپلم تجربی دارم فارغ التحصیل ۱۴۰۰ هستم و چن سالی از درس‌کلاااا دور بودم میخام امسال صد خودمو بزارم بشینم بخونم

میشه کمکم کنید؟

پکیج الماس ماز ضروریه شرکت کنم برا رشته تاپ؟

ازمون هم حقیقتش اگ نتونم قلمچی بخاطر هزینش شرکت کنم ب نظرتون از تل دانلود کنم میشه؟

کلا هر تجربه ای دارید بهم بگید اجرتون با اقا قمر بنی هاشم😭 خیلی ب کمک نیاز دارم باید قبول شم باید💔

انشالله موفق بشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

اول که باید سوابق بزنید

از روزی ۷الی ۸ساعت به بالا بخونید

قلم چی زیاد واجب نیست خودت تست بزن

فیزیک نردبام خوبه

شیمی و زیست نشر الگو‌هم برای شروع خوبه

موفق باشید☁️❤️

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

اولا این پکیج و اینا اصلا ضروری نیست بخری 

خیلیا با کمترین امکانات و فقط با تلاش خودشون موفق شدن 

من خودم هم کتاب تست پی دی اف استفاده کردم هم آزمونا رو اصلا کتاب فیزیکی نداشتم 

بعدم اینکه ساعت مطالعتو از کم کم شروع کن مثلا ۴ ساعت یهو نشه بیای ۱۰ من خودم اینجوری بودم خیلی کمالگرا ضربشم خوردم

از دو سه ساعت تو روز شروع کن هرروز نیم ساعت اضافه کن بهش گول مشاور اینارم نخور 

اگه درمورد دبیر و منابع راهنمایی خواستی هم بهم بگو من الان تو ذهنم نیست دیگه چیا باید بگم خودت بپرس

اولا این پکیج و اینا اصلا ضروری نیست بخری خیلیا با کمترین امکانات و فقط با تلاش خودشون موفق شدن من خ ...

میشه راجع به تاپیک قبلم نظر بدی لطفا

درنورد نهایی

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

دوم اینکه باور کن ۳ ۴ ماه برای قبولی رشته های تاپ کافیه هر کی گفت نه بزن تو دهنش . . .

میشه راجع به تاپیک اخر منم نظر بدی گلم

درمورد نهاییه

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

پکیج الماس ماز شنیدم خیلی کامله ولی پیشنهاد میکنم توی درسی مثل زیست و زمین فقط کتاب بخونی و درگیر ویدیو دیدن نشی

و اگه میخوای بخریش باید زودتر اقدام کنی ظرفیت محدود داره پارسال مرداد ماه ظرفیتش تکمیل بود

قلمچی هم سعی کن حضوری بری که کارنامه و .. داشته باشی اگه با نمایندگیش حرف بزنی ممکنه که پشتیبانی و.. رو برات لغو کنن اینجوری ارزون تره یا ماز شرکت کن

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.