2821
2789
عنوان

کنکوری داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 40 پست
استراتژی مستارتژی ول کن کتاب تست بگیر هرجایی اشکال دشتی بزن فیلمشو ببین وقتی هردرسیو میخوندی تستشو ...

خب ببین من اگ جایی مشکل داشتم چ کلاسی ببینم؟ کانال خوب چی داری؟

حدی؟ خوب‌نبود یا تو‌ندیدی؟

نمیگم خوب نبود ولی همون تایم و خودت بخونی میشی اسطوره اون درس بعد باور کن انقد تایم و تعداد جلسات زیاده که تا خود کنکور همش فیلم میبینی و نمیتونی تست بزنی و فکر میکنی که تو مشکل داری در صورتی که نقشه اوناست 

واقعا فکر میکنی این موسسات دلشون برا منو تو سوخته ؟ 

اونا فقط پول براشون مهمه تایم و میبرن بالا که تو عملا نتونی به چیزی برسی و دوباره بمونی پشت کنکور 

هیچ رتبه برتری هم فیلماشونو ندیده فکر میکنی خریدن یه رتبه برتر کار سختیه ؟ 

بعد طرف میاد میگه هم ماز داشتم هم کلاسینو هم حرف آخر آخهههه . . . این همه دروغ چطور به هم میبافی   

واقعا دارم بهت میگم نخر ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب ببین من اگ جایی مشکل داشتم چ کلاسی ببینم؟ کانال خوب چی داری؟

من کانال ندارم تو موسسه تاملندم اگه مشکل مالی داری میتونی از تل هم ببینی سایت الا هم هست رایگانه زیست فرهمند نیا و عظیمی فیزیک قضاتی و یحیوی شیمی بابازاده و فرهانی ریاضی کرمی 

نمیگم خوب نبود ولی همون تایم و خودت بخونی میشی اسطوره اون درس بعد باور کن انقد تایم و تعداد جلسات زی ...

باشه عزیزدلم فقط مثلا مبحثایی ک مشکل دارمو چی؟ اگ فیلم ببینم بهتر نیست؟

شما کنکوری هستی؟

نهه کی گفته گفتم فقط اونجایی که مشکل داریو فیلمشو ببین اصلا هم واجب نیست

ب نظرت ب جز این ماز از کانالای تلگرام نمیتونم رایگان مباحثی ک مشکل دارمو کلاساشو پیدا کنم؟

ب نظرت ب جز این ماز از کانالای تلگرام نمیتونم رایگان مباحثی ک مشکل دارمو کلاساشو پیدا کنم؟

چرا نمیتونی میتونی من خودمم اگه پشت بمونم امسال دیگه وارد هیچ موسسه ای نمیشم خودم فیلمارو میبینم

اخه میگن الان کنکور با قبلا خیلییی فرق میکنه و سخت شده فقط با این ماز و تاملند اینا میشه کنکورو موفق ...

بابا ریدم تو ماز و تاملند 

رمز موفقیت تلاش زیاد استمرار و مث هر خوندن و تست زدنه 

مثلا کتاب تست منبع خوب بگیری و همش تست بزنی و آزمونم بزنی استمرارتو حفظ کنی موفقیتت قطعیه 

چه بسا الان ۶۰ درصد کنکور معدله اون ک دیگه با کلاس رفتن نمیشه کاریش کرد 

اگرم کلاس خواستی ببینی برو چنلای تلگرام فیلم استادای تام لند و ماز رو گذاشتن اما فقط واسه فنون و منطق و ریاضی و عربی فیلم ببین نه بقیه ی کتابا