من در مورد برداشت کیست نمیدونم ولی من خودم تو بارداری برای عمل سرکلاژ یه بیهوشی خفیف بهم دادن.در حد نیم ساعت.عوارضی واسه بچه م نداشت ولی من تا دو سه روز گیج بودم.
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
منم یه کیست بزرگ 58 میلی متری توی تخمدان راستم دارم که هر چی میرم سونو کیسته بزرگتر شده. اگه همینطوری پیش بره فکر کنم باید جراحی کنم درش بیارم. دکترم فعلا گفته احتیاط کن کار سنگین انجام نده که یهو نترکه 😕 به شما دارو نداده برای کیست؟ هفته چندی؟
من هفته 7 هستم. دکتر پروژسترون داده فعلا دارم استفاده میکنم. انشالا که بزرگتر نشه و احتیاج به عمل نب ...
من جراحی باز کیست تخمدان کردم عزیزم پدرم دراومده تخمدان راستمو موقع تورشن کیست درمویید برداشتن و تخمدان چپمو به علت کیست ریز کوتر کردن الان ۱۵ روزه عمل شدم هم درد کمر درد دارم هم جای از دست دادن تخمدانم درد میگیره پدرمو دراورده اگه بالای هشت سانت باشی دکتر بهش بگو تخمدانتو برنداره وگرنه یک عمر ادم بدبختی میکشه من دستشویی مدفوع کردنم به گریه میوفتم چون جای تخمدانم واقعا دردمیگیره پدرمونو دراورده این جراحی 😭😭😭😭😭
آخی چقد سخت. انشالا زودتر خوب بشی. من که فعلا کیستم هی داره بزرگ میشه ولی دکترم چیزی نمیگه .نمیدونم ...
وااای خدا به دادت برسه عزیزم موقع بارداری یه وقت کارت به جراحی نکشه فکر کنم تو سزارین بردارن برات انشاله کار به جاهای باریک نکشه دعا میکنم برات عریزم مارو هم دعا کن فداتشم خوب شیم پدرمونو دراورده این درد
آخی چقد سخت. انشالا زودتر خوب بشی. من که فعلا کیستم هی داره بزرگ میشه ولی دکترم چیزی نمیگه .نمیدونم ...
سلام حنیفا جان خوبی ببین پدرم دراومده الان بعد عملم پریود وحشتناک شدم درد رحمی و پهلو و کمر درد و لگنم تو موقع پربود شروع شده پربود داره میاد اما همچنان با درد پهلو وکمر خیلی دارم اذیت میشم انگار رحمم از جا داره منفجر میشه نمیدونم چرا اینجوری شدم لهنتی بخدا این عمل جراحی بجای اینکه خوبترم کنه بدترم کرده لعنتی با درد همراهمه وحشتناک 😭😭😭😭😭مردمو زنده شدم