2777
2789
عنوان

جراحی کیست تخمدان در بارداری کسی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10235 بازدید | 36 پست
سلام‌ حنیفا جان خوبی ببین پدرم دراومده الان بعد عملم پریود وحشتناک شدم درد رحمی و پهلو و کمر درد و ل ...

ان شالله خوب شی هرچه زودتر.ناراحت شدم برات.

چنتا بچه داری؟

خدای مهربون شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جراحی باز کیست تخمدان کردم عزیزم پدرم دراومده تخمدان راستمو موقع تورشن کیست درمویید برداشتن و تخم ...

سلام، عزیزم علایم تورشن چی بود توی شما؟ من الان باردارم، تخمدان سمت راستم گاهی به شدت درد داره، میگیره و ول میکنه، گاهی انگار سوزن میزنن بهشش و میسوزه، تو بعضی حرکات تشدید میشه، دوبار اورژانس رفتم اما کار خاصی نتونستن بکنن، میگن دردهای آندومتریوزه که برگشته... ولی میترسم تورشن باشه

سلام متاسفانه منم چند روز پیش دچار درد ناگهانی و تورشن تخمدان شدم به دلیل کیست که البته کیست بعد از ...

سلام، عزیزم علایم تورشن چی بود توی شما؟ من الان باردارم، تخمدان سمت راستم گاهی به شدت درد داره، میگیره و ول میکنه، گاهی انگار سوزن میزنن بهشش و میسوزه، تو بعضی حرکات تشدید میشه، دوبار اورژانس رفتم اما کار خاصی نتونستن بکنن، میگن دردهای آندومتریوزه که برگشته... ولی میترسم تورشن باشه

دکترم نظرش ب آندومتریوز بود...گفت باردار شو...کوچیک میشه خودش...اما تو بارداری بزرگتر شده...حالا احت ...

سلام عزیزم میدونم این پیام دیر به دستت میرسه ولی خواهشا جواب بدین گلم شما رفتین برای عمل؟؟؟