الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جراحی باز کیست تخمدان کردم عزیزم پدرم دراومده تخمدان راستمو موقع تورشن کیست درمویید برداشتن و تخم ...
سلام، عزیزم علایم تورشن چی بود توی شما؟ من الان باردارم، تخمدان سمت راستم گاهی به شدت درد داره، میگیره و ول میکنه، گاهی انگار سوزن میزنن بهشش و میسوزه، تو بعضی حرکات تشدید میشه، دوبار اورژانس رفتم اما کار خاصی نتونستن بکنن، میگن دردهای آندومتریوزه که برگشته... ولی میترسم تورشن باشه
سلام متاسفانه منم چند روز پیش دچار درد ناگهانی و تورشن تخمدان شدم به دلیل کیست که البته کیست بعد از ...
سلام، عزیزم علایم تورشن چی بود توی شما؟ من الان باردارم، تخمدان سمت راستم گاهی به شدت درد داره، میگیره و ول میکنه، گاهی انگار سوزن میزنن بهشش و میسوزه، تو بعضی حرکات تشدید میشه، دوبار اورژانس رفتم اما کار خاصی نتونستن بکنن، میگن دردهای آندومتریوزه که برگشته... ولی میترسم تورشن باشه