2777
2789
عنوان

کاشکی ازدواج نمیکردم 💔💔💔

285 بازدید | 18 پست

من همسرم کارش جوریه ک چند روز خونه هست چند روز سر کار پنچ ماه ازدواج کردیم اوایل برام سخت بود ولی الان روز ب روز سخت تر میشه خونه خودمون شب ها تنهایی میترسم ویلاییه پشت خونمون هم خیلی زیاد سگ هست شبا سرو صدای زیادی دارن وقتی همسرم میره میام خونه مامانم ولی دیگه خسته شدم ادم وقتی ازدواج میکنه دوست داره یه حدو مرز و یه احترامی بین خودش و خانوادش باشه 

از طرفی هم واقعا در خودم نمیبینم ک شب تنها باشم

از طرفی هم خواهر شوهرم میتونه گاهی بیاد پیشم ولی خب تا کی میخوام اون طفلک رو هم اواره کنم و بعدشم راحت نیستم  

خیلی حس بدی دارم واقعا اذیت میشم 💔💔

میشه بهم راه حل بدین بگین ک چ کنم؟؟ 🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون چطورین وقتایی که هستن.بهشون بگید حستونو اگه میتونن درک کنن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

منم مثل شما بودم

عادت میکنی

اشتباه من این بود که با بجه هم میرفتم خونه بابام میموندم 

با اینکه رو سرشون میذاشتن مارو

اما پشیمونم

بمون تو خونه فیلم ببین کتاب بخون سر خودت و گرم کن

بالاخره باید به این سبک زندگی عادت کنی

😂منم شوهرم شیفت شبه.. دوتابچه دارم پسرمم بزرگه نمیترسم ولی ازجن وپری میترسم آخرش... نمیدونم بعضی پی ...

من هنوز عقدم ولی لحظه شماری میکنم تنها بمونم و کسی کاری به کارم نداشته باشه برا خودم کیف کنم 😂