2777
2789
عنوان

بی بی چکان منفی میشن کمممک

218 بازدید | 33 پست

سلام من تقریبا دوماه تو اقدامم ۱۳بهمن باید پریود میشدم اما تا الان نشدم دوهفته هم هس که دردهای پریود دارم ولی بی بی چکام منفی میشه کم کاری تیروئدن دارم که تحت نظر پزشکم دارو مصرف میکنم راهنمایی کنین احتمالش هس حامله باشم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها منم ازاد میخام برم

الان تا صبحه برو چون معمولا تا ده نهایتا یازده ازمایش میگیرن برو از سوپری خانم رهگذری چیزی بپرس یا از روی گوگل مپ نگاه کن یا زنگ بزن ۱۱۸ اسم خیابون اطرافتو بگو گاهی راهنمایی میکنن واسه ازمایشگاه

نه ایشالا... یکم ضدحال خوردن بهتر از بلاتکلیفیه😉 شایدم ضدحال نخوردیو اومدی خبر خوب دادی

ان شاالله... از مادرشوهرم حرصم میگیره رفته گفته چون این عروسم تیروئید داره حامله نمیشه تا الان خودمون جلوگیری میکردیم

ان شاالله... از مادرشوهرم حرصم میگیره رفته گفته چون این عروسم تیروئید داره حامله نمیشه تا الان خودمو ...

ول کن عزیزم بذار هرچی میخوان بگن به خودت استرس نده ایشالا باردار میشی حالشو میگیری