2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 183 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا تو همچین شرایطی ام. به خودشم چیزی گفتی؟ مشکلت فقط اینه دوسش نداری یا اخلاقای بدی هم داره؟

نه نگفتم تو عقد قصدم جدایی بود گفتم اما الان نه

دوسش ندارم اخلاق هم بدی هم داره خوب هم داره 

چه قدر بدبختیم ما

دقیقا من حتی یکیو میخواستم سه سال نزاشتن خانوادم گفتن فقط با اقوام شوهرمو تو اقوام این بهتر بود دیگه قبول کردم هرچند اگر عقل الان داشتم شاید ازدواج نمی‌کردم باهاش نمی‌دونم 

دقیقا من حتی یکیو میخواستم سه سال نزاشتن خانوادم گفتن فقط با اقوام شوهرمو تو اقوام این بهتر بود دیگه ...

بنظرم ناشکری نکنیم اگه طرف خوبه ،بیا زندگی مونو بسازیم ،از کجا معلوم با عشق ازدواج میکردیم خوشبخت می‌شدیم 

خاست خدا این مرد واسمون بوده

بنظرم ناشکری نکنیم اگه طرف خوبه ،بیا زندگی مونو بسازیم ،از کجا معلوم با عشق ازدواج میکردیم خوشبخت می ...

دقیقا منم نظرم همینه یعنی با همین چیزا دلخوشم حداقلش اینه که می‌دونم پاکه و واقعا داره تلاش می‌کنه واسه زندگیمون رفیق باز هم اصلا نیست ویژگی مثبت داره منفی هم داره دیگه همه همینن

بنظرم منو شما طرز تفکر مون و خیال پردازی مونه که ما رو به این حال انداخته من دیدم طرف خیلی زشته ولی ...

اره دقیقا واسه طرز فکر هم هست من فکرای الکی پیش خودم زیاد میکنم یه سری با مشاوره حرف زدم داشتم حرفام میگفتم گفت این چیزایی که میگی سلقیه تو نیست نه اینکه همسرت مشکل داشته باشه واقعا به فکر رفتم با حرفش

دقیقا منم نظرم همینه یعنی با همین چیزا دلخوشم حداقلش اینه که می‌دونم پاکه و واقعا داره تلاش می‌کنه و ...

فکر اون مردی رو که سه سال میخاستی نکن از کجا معلوم اون آدم می‌بود 

بخدا ازدواج مثل هندونه دربستس،،

من شوهرم خیلی داغون نیست معمولیع من فقط یکم به قول معروف گنده گوزی میکنم یا همش یاد خاستکار خوبم میکنم ولی اینو می‌دونم که بدون خاست خدا برگی از درخت نمیوفته

بهت محبت می‌کنه ؟

اره دقیقا واسه طرز فکر هم هست من فکرای الکی پیش خودم زیاد میکنم یه سری با مشاوره حرف زدم داشتم حرفام ...

نه مشکل آزینا نیست من مطمئنم اگه طلاق بگیرم شوهرم بهتر از من زن گیرش میاد می‌ره خاستکاری 

تو چی؟

فکر اون مردی رو که سه سال میخاستی نکن از کجا معلوم اون آدم می‌بود بخدا ازدواج مثل هندونه دربستس،،من ...

اون از همه اول از شوهرم پایین تره ولی خیلی بهش وابسته بودم واسه همین فراموشش نکردم ولی مطمعنم زندگی که شوهرم واسم ساخته اون نمیتونست بسازه همچنین خانوادش من نمی‌تونستم تحمل کنم ولی الان مادرشوهرم واقعا خیلی دوسم داره قربون صدقه و اینا اصلا هم ازم انتظاره چیزی نداره

نه مشکل آزینا نیست من مطمئنم اگه طلاق بگیرم شوهرم بهتر از من زن گیرش میاد می‌ره خاستکاری تو چی؟

نه به نظر من که بهتر از من واقعا گیرش نمیاد 😅جدی میگم ولی حس میکنم خودم شوهر بهتری گیرم نمیاد حداقلش از نظر اخلاق