2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 183 پست
اینقد روش زوم کردی که فکر میکنی مشکل حادی هستشمن منکر عشق و عاشقی نیستم اما حتی ماهایی که عاشق هم بو ...

ببین من که بچه ندارم اینطوریم اگر بچه بیاد دیگه چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزش دیدم....کله باموی طبیعی گرفتم...اون موقع ارزون بود بهترین کارتمرین روی موی طبیعی است میتونی رو ...

از این سر ها با موی مصنوعی دارم هیچکس ندارم رو سرش تمرین کنم هیچکس وقتشو نداره خودم دارم اما بقیه نه

چون سن کم شوهرت دادن این حسو داری فک میکنی داری تباه میشی من خودم ۱۴ سالگی شوهرم دادن همین حسو داشتم ...

آره یه همچین حسی هم دارم دقیقا انگار عقده شده برام به اونایی که با عشق ازدواج میکنن با انتخاب خودشون حسودی میکنم بدم میاد از اینکه اینطوری شدم 

از ازدواج دومت راضی هستی ؟دلیلت چی گفتی واسه طلاق 

آره یه همچین حسی هم دارم دقیقا انگار عقده شده برام به اونایی که با عشق ازدواج میکنن با انتخاب خودشون ...

یه جیزی بهت بگم همخ مردها عیب و ایراد دارن همه آدم ها ایراد دارن 

ازدواج دومم هم همینجور همسرم بی ایراد نیست 

هیچ کدوم ازدواجام با عشق نبود

یکی ۱۵ سالگی یکی ۲۷ سالگی 

ولی با یه مشاور صحبت کنی بهتره

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

تو دو راهی بودم که زندگی مو حفظ کنم یا برم !

از شرایط بعد از جدایی میترسیدم 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب هیچ کدومشون نتونستن کمک کنن

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون تموم سوالات ذهنمو پاسخ داد و تونستم بهترین تصمیم رو بگیریم 

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

ان شا الله شما هم بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید 

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

بشینین بخندین. اما واقعیات وضعیت دخترای جامعه ما از بین نمیره. من زندگی رو در شوهر خلاصه نکردم. کسی که به بلوغ رسیده و نیاز جنسی داره و به گناه میفته، خدا میگه چاره کارش فقط ازدواجه و لاغیر.سیستم خدا رو هم دستکاری کنیم، تاوان پس میدیم.

گفتم زندگی این آدم رو خراب نکنین اگه خودتون مهارت مدیریت تفاوت یا چالش یا حل مسئله ندارین.حالا بشینین بخندین حداقل بهتر از افاضاتیه که فورا جدا شو. فورا فرار کن. فورا زندگیت رو خراب کن! خندیدن بهتر از گفتن این حرفاست

یه جیزی بهت بگم همخ مردها عیب و ایراد دارن همه آدم ها ایراد دارن ازدواج دومم هم همینجور همسرم بی ایر ...

منم دنبال مرد بی عیب نیستم دنبال کسی ام که اون حسیو که باید بهش داشته باشم 

آره حتما مشاوره میرم

خدایی مطمعنه یا تبلیغه و این تو جدا شدی یا موندی؟

نه عزیزم تبلیغ چی !

خودت برو چک کن ببین راست گفتم یا نه 

رضایت هاشون تو کانال(تو بیوگرافی)

به من خیلی کمک کردن تا جدا بشم چون همسرم دست بزن داشت