2777
2789
اولی وسومی یکین فقد یکیش پشتش طرح داره .وای دوتا ازقشنگ ترین مبلایی ک دیدم.عکس مبلاتوبزارببینم

سومی

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !
اولی انگا رهمین الانم کثیفه...سومی ازهمه شیکتره...حالا چندهستن؟ سومی چندنفره با میزناهارخوری جند؟

😮😮😮😁کثیف؟؟؟؟؟صدریه رنگش اونیکیم صورتی شایدکم نوره.صورتیه۱۶.صدریه ۱۳البته من نیم ست میخوام بدون ناهارخوری

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براامضات عزیزم صلوات فرستادم

مممنووووونم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
😮😮😮😁کثیف؟؟؟؟؟صدریه رنگش اونیکیم صورتی شایدکم نوره.صورتیه۱۶.صدریه ۱۳البته من نیم ست میخوام بدون ن ...

آره توی عکس بلخره یجور بدی افتاده انگار کثیفه بعدا هم توی خونت بیاد و بخوای عکس بندازی همین حالت رو داره ها...سومی شیکه خیلی

😮😮😮😁کثیف؟؟؟؟؟صدریه رنگش اونیکیم صورتی شایدکم نوره.صورتیه۱۶.صدریه ۱۳البته من نیم ست میخوام بدون ن ...

قیمتچنده استاتر عزیزم برای امضات صلوات فرستادم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
اولی وسومی یکین فقد یکیش پشتش طرح داره .وای دوتا ازقشنگ ترین مبلایی ک دیدم.عکس مبلاتوبزارببینم

الان سرکارم اگه یادم موند و تونستم بیام اینجا میزارم برات.

مبلهای من مال سه سال پیش و خیلی ساده است. 

اونایی ک نمیپسندن جالبه برام البته سلیقه ایه.میشه عکسه مبلاتونوبزارید

قیمتچنده استاتر عزیزم برای امضات صلوات فرستادم

ممنون اجی ازاشنامیخریم نیم ست۶تومن

انگار کهنه هستن -اولی و  سومی  مدلشون بد نیست ولی چون چوب و پارچش تقریبا همرنگه هیچ جلوه ا ...

چوب وپارچه همرنگ نیس پارچه صدریه ام مخمله چینه.چوبش سوپرراش .شایدمن بدعکس انداختم ولی زیادنیس این مدلی ندیدم

الان سرکارم اگه یادم موند و تونستم بیام اینجا میزارم برات. مبلهای من مال سه سال پیش و خیلی ساده است ...

همینجابزارمرسی