2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکدوم رو دوست ندارم مبلای جدیدتر از این هم اومده البته از قیمت خبر ندارم

چ مدلی؟عکس داری؟

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

صدریه قشنگه طرحش ولی رنگش یکم گرفتس تو خونه ست کردنش با بقیه وسایل شاد سخت میشه و خونه رو دلگیر میکنه اون یکی که صورتیه گلاش رنگش شاد و قشنگه ولی طرحش بیشتر واسه خونه های مامان بابا ها خوبه یعنی طرحش بیشتر به خونه های سبکای قدیمی میاد اگه طرح سومیه با رنگ دومی باشه قشنگه و عالی میشه واسه خونه جوون ترا

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

تو نی نی سایت کیفیت عکسا خیلی پایین میاد.عزیزم اگه میخوای نیم ست برداری یه نیم ست راحتی برا جلو تلویزیون بگیر با یه ست کامل برا پذیرایی.البته به فضای سالنت هم مرتبطه.ولی بنظرم رنگایی انتخاب کردی که ست کردنشون با فرش اینا سخته.

صدریه قشنگه طرحش ولی رنگش یکم گرفتس تو خونه ست کردنش با بقیه وسایل شاد سخت میشه و خونه رو دلگیر میکن ...

اخه دوس دارم چرک تاب باشه

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
حتما استیل باشه؟ 

اره راحتی داشتم اخه

چ مدلی؟عکس داری؟

البته من تو اینستا عضو این کارگاه های مبل هستم چقدر مبل های قشنگ میذارند یکیش مبل صبوری البته اگه استیل بخای و نظرت روی اونا باشه همین عکس هایی که گذاشتی خوبه ولی اگه مدل های دیگه بخای برو تو اینستا بگرد انقدر مبل های قشنگ هست که ایده بگیری من الان گوشیم دستم نیست هر وقت اومد دستم بهت نشون میدم

تو نی نی سایت کیفیت عکسا خیلی پایین میاد.عزیزم اگه میخوای نیم ست برداری یه نیم ست راحتی برا جلو تلوی ...

صورتیه راحته صدریه سخته.اره کیفیت نداره.اجی خونم بزرگ نیس 

اخه دوس دارم چرک تاب باشه

اره چرک تاب که هست ولی این رنگارو کمتر میشه با رنگای شاد ست کرد بیشتر ترکیبشون با فرش و پرده کرمی و طلایی قشنگ میشه. 

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت