2777
2789
عنوان

پسری که چند روزه باهاش چت عادی میکنی و وسط چت همش میگه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 21 پست
اخه نگف اشنا بشیم فقط داره میپرسه.

همکلاسی منم اوایل اینجور بود

وسط حرف یهو می‌پرسید فلان ماهی ها اینجوری

هستن شما هم اینجوری

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

وای ازم پرسید با کسی تصمیم ب ارتباط نگرفتی، گفتم نه کسی تو زندگیم نیست، اون گفت منم کسی تو زندگیم نی ...

🤣

امروز فرداست که پیشنهاد بده

داره ضمینه سازی میکنه

تو همچنان خودتو بزن به کوچه علی چپ

کی بهتر از من که بهترینم💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا میخواد بگه خردادماهی ها مودی هستن و باهاشون توی رابطه نریم و از این خزعبلات...

من ویژگی های خوب خودمو در قالب خصوصیات فروردینی ها گفتم. 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
همکلاسی منم اوایل اینجور بودوسط حرف یهو می‌پرسید فلان ماهی ها اینجوریهستن شما هم اینجوری

اون میپرسه منم میگم شما چطور. اصلنم نمیدونم واسه چی میپرسیم 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خودت خوشت میاد؟از پسره خوشت میاد؟

اره. نمیشناسمش ولی از ظاهره و مدل مکالمه ش تو چت و شغل‌و تحصیلاتش ک خوشم اومده. دلم میخاد پیشنهاد بده. ولی نداد. اخرین پیاممون این بود ک ویژگی ماه های تولدمون چیه. من گفتم اون جواب داد به به، بعدم ویژگیا ماه تولد خودشو گفت. منم گفتم خیلیم عالی اونم لایک کرد تموم شد حرف 😐 من حس کردم دیگ کافیه و بهتره بکشم عقب و مشتاق نشون ندم. ببینم چیزی میگه یا نه. فعلا ک دو روزه دیگ خبری نیس. 😐

اره. نمیشناسمش ولی از ظاهره و مدل مکالمه ش تو چت و شغل‌و تحصیلاتش ک خوشم اومده. دلم میخاد پیشنهاد بد ...

اگه دیدی تمایل داره

به دنیای مجازی بسنده نکن

بیبینش حتما

منظورم قد و هیکل هست

منم یکی اینجور مورد داشتم.اومد خواستگاریم از من ظریف تر و کوتاه تر بود😭

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت