عزمزمه مگه شوهره از وحشی اومده؟با چجور آدمایی سر و کله میزنید شماها؟
من که همسرم الحمدلله اینجوری نیست تا حالا دعوامونم نشده چه برسه به ...
ولی شما خودت داری میگی یه چنگ ازش بگیر😐 همسرت وایمیسه تو چنگ بگیری و اون نظاره کنه؟
وقتی وحشی باشی اونم وحشی میشه
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
من که همسرم الحمدلله اینجوری نیست تا حالا دعوامونم نشده چه برسه به ...ولی شما خودت داری میگی یه چنگ ...
عزیزم وقتی خدایی نکرده دعواتون بشه میخوای خودت مثل ماست وایستی بزنتت؟میگی زدن زورت نمیرسه ولی یه چنگ که چیزی نیست همین جوری زن ها تا الان مثل ماست وایستادن که پزشکی قانونی و راهرو دادگاه پر از شکایت ضرب و شتمه
🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.
عزیزم وقتی خدایی نکرده دعواتون بشه میخوای خودت مثل ماست وایستی بزنتت؟میگی زدن زورت نمیرسه ولی یه چنگ ...
یکی بزنی ده تا میخوری
شوهرتم که مثل ماست واینمیسه
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
به نظرم این خانومایی که از خونه قهر میکنن میرن اصلا خوب نیست کارشون چون اینجوری نشون میدن ضعیفن و چون زورشون به شوهره نمیرسه خودشون میرن اینا باید تو خونه بمونن اگه شوهره مشکل داشت بره خونه ننش😂
پس ترجیح میدی خودت مثل ماست وایستی کتک بخوری؟یه بار نباید روی احمق هایی که تو این زمونه هم از فیزیکش ...
😑😂دلت پره نمیدونی چی میگی