هر وقت شوهر کردم میام بگم چطور باهاش دعوا کردم و نتیجه چی شد 😂
الهی شوهر که کردی هیچوقت کارتون به دعوا نرسه
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزارید من ی چی بگم ما وقتی همیشه دعوا داشتیم خودم جمع میکردم میگفتم میرم میرم میدونس نمیرم بخاطر بچه هام ولی بار اخر گفتم لباساتو بردار حیاط هس برو من میتونم با گدایی کردن هم خرج بچه هامو دربیارم خونه و بچه ها مال منن من زحمت کشیدم تو هم پا ب پای من زحمت کشیدی ولی اگ نمیتونی با من بسازی برو خیلی وقته میگذره از اون ب بعد دیگ گوش شیطون کر دعوا نشده
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
معلومه شوهر نکردی اینارو میگی🥲😂😂😂مگه ادم زورش به اونا میرسه اخه؟
این تاپیکم فان بود 😂
ولی چند بار تا الان امتحان کردی ؟ یه مرد اگر بزنه ، زن فقط یجا وایمیسته و مظلوم نمایی میکنه با گریه زاری سعی میکنه ترحم جلب کنه ضعف نشون میده ، بخاطر همین مرد بیشتر ترغیب میشه که بهش آسیب برسونه چون میدونه طرفش ناتوانه ! زن هم میتونه از خودش دفاع کنه اما ترسیدن مانع میشه چون خودشو کمتر میبینه
این تاپیکم فان بود 😂ولی چند بار تا الان امتحان کردی ؟ یه مرد اگر بزنه ، زن فقط یجا وایمیسته و مظلوم ...
والا الحمدلله تا حالا شوهرم وحشی نبوده کتک بزنه 😂😂🤦🏻♀️
ولی خب حس میکنم زبونم لال یه وقت دعوامون بالا بگیره از پس زورش بر نمیام😂😂
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!