کل پولام رو باید خرج پول دانشگاه و خوابگاه کنم 5ماه 30میلیون به دانشگاه میدم یه ذره پول برام میمونه واسه پول رفت و آمد به بیمارستان و سلف بیمارستان از پولی که بابام بهم میده حتی الان خواستم یه رژلب بخرم میشد 115تومن حساب کردم ندارم بخرم چون باید قرض یه نفر دیگه که به یه کس دیگه ای بدهکاره رو ماهانه بدم 🤦🏼♀️خیلی دلم گرفته از این همه بی پولی
معنی و منظور نمیدونم چون اصلا شعرشاعری بلد نیستم😂ولی خوشم اومد
به خانم پزشک میگم اون جا که بهش میگی ذکر بخون روزیت فراوان بشه در پاسخ میگه ریدم به این زندگی
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.