2777
2789
عنوان

دلم خیلی از این بی پولی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی ساده است امروز یکی از رزیدنت ها رو گفتن که ارتقا نمیدن چون تا 5صبح اتاق عمل بوده و وقت ندا ...

مگه قبلش راجب پزشکی نمیدونستی؟بقیه رشته های هم وضعیتشون خوب نیست حداقل اینه شغل شما تضمین شده اس

من ۱۶ سالم بود ازدواج کردم دیگه نتونستم درسمو ادامه بدم ، شوهرمم خیلی پولداره ولی ارزومه جای توی باش ...

این چند سال که به خوشی نمی‌گذره به شب نخوابی و بدبختی میگذره بچسب به پول شوهرت پول همه چی میاره احترام میاره خوشبختی میاره خانواده میاره خواب راحت میاره آرامش روان میاره کاش جای پزشکی شهریه پرداز فیزیوتراپی دانشگاه تهران میرفتم الان فارغ التحصیل بودم 

انسان باشیم همین
مگه قبلش راجب پزشکی نمیدونستی؟بقیه رشته های هم وضعیتشون خوب نیست حداقل اینه شغل شما تضمین شده اس

آره تضمین شده ولی حداقل 11سال تازه بدون هیچ طرحی درس خوندن داره تازه اگه تجدید دوره نشی تو. هیچ بخشی 

انسان باشیم همین

منم پشت کنکوری ام 

و خب دنبال کارم هستم🤦🏻‍♀️

بابام هم وضع مالیش بده 

خب الان دنبال کارم رسماً تمرکزی رو کنکور تیر ندارم تمام توانم رو گذاشتم برای اردیبهشت

قبول هم نشم باید قید دانشگاه رو بزنم آزاد رو هم که نمیتونم برم 

خلاصه که نه تفریحی نه لباسی نه خریدی 

واقعاً شرایط طاقت فرسایی هست

باز استارتر تو میدونی الان سختی میکشی بعداً نتیجش رو میبینی زحمتش رو کشیدی همین قبولی از کنکور تجربی اونم پزشکی یک دستاورد. بزرگه تو این مملکت مطمئن باش موفق میشی و این روزات جبران میشه قشنگم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

کارمند بابا به بدبختی میده سر 15ماه دیگه پول ندارم احساس سر بار بودن دارم تو خونمون

عزیزمممم تو سربار نیستی تو مایه افتخار خانوادتی تو باعث خوشحالیشونی میدونی چقدر ذوفق میکنن وقتی میگن دخترشون خانوم دکتره؟میدونی چقدر پدر و مادرا خرج بچه هاشون کردن و پزشکی نیاوردن؟ایشالله بعدا جبران میکنی براشون

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

هر روز ذکرای زیرو بگو رزقتو زیاد میکنه100تا وهاب100تا یا رزاق

به مدعی نگویید اسرار عشق و هستی

تا بی‌خبر بمیرد در درد خودپرستی

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.