2777
2789

یه روزی ک مجرد بودم ازخدا خواستم یکیو سرراهم بذاره ک باهاش خوشبخت بشم وآرامش بگیرم 

اماالان بعد ۱۴ سال انقدر کنارش حالم بده ک ازخدا خواستم نباشه 

میدونم ازلحاظ مالی هرچند کم تامین میکنه 

اگر اون نباشه کسی حمایتم نمیکنه ولی واقعا کنار هم حالمون خوب نیست 

اون وخانواده اش تودوران  عقد ک فهمیدم آدم مناسب من نیست تمام تلاششون کردن ک زود عروسی کنیم و جدا نشم ولی خیلی اشتباه کردن 

الان هم من هم اون ازهم زده ایم

خانوادش قطع رابطه هستن 

من نمیتونم خانوادشو قبول کنم ازبس جنگ ودعوا وبحث بوده هردوطرف ازهم زده ایم 

کنار همسرم خوش نیستم حتی اندازه سرسوزنی

نمیتونم یه دقیقه توخونه تحملش کنم 

کاش خدا یه معجزه کنه جوری که بچه ها آسیب نبینن ازهم جدا شیم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اسی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید  تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون   (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته ادم تو زندگی مشترک به این مرحله برسه امیدوارم هرچی سلاحتونه پیش بیاد عزیزم منم تاحدی این حسو دارم بعد از یه ماجرا باخودش وخانواده ش پارسال سعی میکنم بهتر بشم اگه ممکن باشه

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
سر چیه بیشتر مشکلاتتون؟به خاطر بچه ها هم که شده برید مشاوره سعی کنید زندگیتون و عوض کنید. چهارده سال ...

از اول مشکلات بوده 

همه هم میدونن 

فقط حیف ک بخاطر فامیل و آبرو نشوندن سرزندگی 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خیلی سخته ادم تو زندگی مشترک به این مرحله برسه امیدوارم هرچی سلاحتونه پیش بیاد عزیزم منم تاحدی این ح ...

خدا کمکت کنه ولی ما ته خطیم 

رومون ب هم وا شده 

حرمتی نمونده 

عشقی علاقه ای نیست

شوهرم آدم بددل و بسیار آب زیرکاهه

سر چیه بیشتر مشکلاتتون؟به خاطر بچه ها هم که شده برید مشاوره سعی کنید زندگیتون و عوض کنید. چهارده سال ...

اشتباه این بود ک تااینجا ادامه پیداکرد 

آدم هم نیستیم 

کنارهم حالمون بده 

نمیتونیم خانواده های همو تحمل کنیم 

حرمت نمونده 

منم دوسه سالی هست به این مرحله رسیدم خیلی سخته قبلا شوهرمو دوست داشتم اون اشتباه زیاد میکرد اما چون دوسش داشتم تحمل می کردم این چند سال اخیر از چشمم افتاد وازش متنفر شدم زندگی برام خیلی سخت شده هرشب ارزومیکنم صبح بیدارنشم😭

منم دوسه سالی هست به این مرحله رسیدم خیلی سخته قبلا شوهرمو دوست داشتم اون اشتباه زیاد میکرد اما چون ...

خدانکنه عزیزم 

ولی من از اول حسی نداشتم از ترس اینک آبروم نره یا مادرش اینور اونور بدمو میگفت میخواستم برخلافش ثابت شه ادامه دادم ک کاش...