2777
2789

مال شمام اینجوریه فقط میتونه یه خط راست بکشه نمیتونه منحنی بکنه یه کم خم شه چند ساعته دارم باهاش کار میکنم چرا اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ممنوع نشده بود ؟با بچه پیش نباید الفبا کار کنن

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

خط کج بش یاد بده اول 

بعد ک ی عالم خط کج نوشت بگو خب حالا  ده تا خط صاف بکش  بعد کج رو بهشون وصل کنه 

در نهایت چخبره بابا گناه داره اخر سال دیگه یاد میگیره 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

دایره بکش کم رنگ بعد روشو پر رنگ کن اندازه ر جا خالی بزار

بزار اون به شکل ر دایره را پررنگ کنه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

پس چیکار کنم خودشم میگه نمیتونه واقعا نمیتونه به نظرتون مشکلی چیزی داره

وا مشکلو کسی داره که از بچه پیش‌دبستانی توقع نوشتن داره.

لابد یه چیزی بوده که بعد ۷ سالگی باید شروع کنن نوشتن

.She's somebody , not some body.