2777
2789
مال من صندلی و دسته هاش در میان میشورم پشتاشم چرمیه ولی یه تیکه دسته هاشو نمیدونم چکار کنم میرم فوم ...

من كوسن هاش ميخوام در بيارم پارچش بندازم لباسشويي وچون سفيد هم هست ولي ميترسم خواب بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
من كوسن هاش ميخوام در بيارم پارچش بندازم لباسشويي وچون سفيد هم هست ولي ميترسم خواب بشه 

برعکسش کن داخل یه کیسه بذاربعدبندازلباسشویی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من یه مارک دیگه استفاده کردم ولی اینم شکل همونه. از جاهایی که لوازم تزئینی خودرو میفروشن همونجاها که واسه ماشین برچسب و خوشبو کننده و اینا میخریم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
اگه جای لکه چربی دست بچه هارو ببره دعات میکنم

واسه مبل مارو که تمیز کرد امیدوارم شمام نتیجه بگیری

من یه مارک دیگه استفاده کردم ولی اینم شکل همونه. از جاهایی که لوازم تزئینی خودرو میفروشن همونجاها که ...

مرسي عزيزم شما هم برا مبل استفاده كردين بعد با تور خوبه يا حوله نرم 

واسه مبل مارو که تمیز کرد امیدوارم شمام نتیجه بگیری

قيمتش چنده ؟! فردا بخرم شروع كنم بعد بزارم خشك بشه ؟! مطمين باش فردا تميز كنم خوب باشه حساابي دعات ميكنن 

ب کجا زنگ بزنیم

معمولا قالی شوییها مبل شویی هم دارن تو تهران که اینطوره

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
قيمتش چنده ؟! فردا بخرم شروع كنم بعد بزارم خشك بشه ؟! مطمين باش فردا تميز كنم خوب باشه حساابي دعات م ...

قیمتش ۱۰_۱۲ تومنه . می ارزه به قیمتش کلی استفادش میکنی. خشک شدنش زیاد زمان نمیخواد فکر کنم نیم ساعته خشک بشه چون جذب مبل نمیشه.حوله هم از تور بهتر بود من که استفاده میکردم