الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
من یه مارک دیگه استفاده کردم ولی اینم شکل همونه. از جاهایی که لوازم تزئینی خودرو میفروشن همونجاها که واسه ماشین برچسب و خوشبو کننده و اینا میخریم
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
واسه مبل مارو که تمیز کرد امیدوارم شمام نتیجه بگیری
معمولا قالی شوییها مبل شویی هم دارن تو تهران که اینطوره
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
قيمتش چنده ؟! فردا بخرم شروع كنم بعد بزارم خشك بشه ؟! مطمين باش فردا تميز كنم خوب باشه حساابي دعات م ...
قیمتش ۱۰_۱۲ تومنه . می ارزه به قیمتش کلی استفادش میکنی. خشک شدنش زیاد زمان نمیخواد فکر کنم نیم ساعته خشک بشه چون جذب مبل نمیشه.حوله هم از تور بهتر بود من که استفاده میکردم