2777
2789
عنوان

هدیه روز معلم

377 بازدید | 33 پست

سلام.

مدرسه ما میخواد واسه روز معلم ببره معلمها را باغ و ناهار بده.

من سال اولمه بشدت خجالتیم .جو شون را دوست ندارم و اصلا دلم نمیخواد برم.

امروزگفتم نمیام ولی دیوونه م کردن از بس گفتند که بیا

از اونور شوهرم میگه نرو .بچه م کوچیکه و بهانه میگیره اینها هم گفتند بچه هاتون را نیارید.منم میدونم بچه م گریه میکنه.

وای اینقدر عصبیم از ظهر تا حالا دارم گریه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم

برو خوش میگذره

جو همکارا خوبه

بچه تم ببر اگه کوچیکه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

برو پیش مدیر بگو عذرخواهی می کنم من به خاطر شرایطم که بچه کوچک دارم و مطمئنا نمی ذاره بهم‌ خوش بگذره نمیتونم بیام جشن عذر منو بپذیرید و به پای بی ادبی نذارید

خیلی ممنونم از دعوتتون

و تمام

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خب پس همون بچه رو بهونه کن نرو عزیزم وقتی جو با روحیه ات سازگاری نداره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برو پیش مدیر بگو عذرخواهی می کنم من به خاطر شرایطم که بچه کوچک دارم و مطمئنا نمی ذاره بهم‌ خوش بگذره ...

یکی از دلایلم هم مدیره که خیلی اذیتم میکنه اصلا درک نداره

خدا اگه پیاه کنن بهم میرم کلا انصراف میدم اینقدر که از این جور مهمونیها بدم میاد

من میدونم برم دیوونه میشم اونجا.اصلا خیلی هم نزاکت ندارن همه جیزی میگن من اینقدر بی حیا نیستم

مثلا چیا میگن

معلما اتفاقا با ادبن

گفتند نیار میخواهیم جوک زشت بگیم نیارید.واقعا هم بی ادبن نمیشه بچه برد

عااااااا😯😯😯

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یکی از دلایلم هم مدیره که خیلی اذیتم میکنه اصلا درک ندارهخدا اگه پیاه کنن بهم میرم کلا انصراف میدم ا ...

تو فقط خجالتی هستی اونا بد نیستن

منم بیشتر جاها رو با همکارام نمی رم

میگم همسرم حساسه و نمیذاره

الکی میگم اون مشکلی نداره اما من دوست ندارم برم