به روش جنوبی یادت بدم بعد که میگو رو تمیز کردی میشوریش یه کم نیمه آب پزش میکنی خیلی کم چون میگو سریع له میشه بعد میریزیش تو آبکش میزاری آبش بره بعد توی تابه پیاز خرد میکنی یا رنده نمیدونم کمی هم سیر اگه سیر نداری پودر سیر بعد که اینا رو تفت دادی توی روغن میگو رو میریزی توش تفت میدی به آرومی که له نشه بعد زردچوبه ادویه پاپریکا فلفلل سیاه اگه تند خوری فلفل قرمز میریزی نمک هم بریز به مقدار بعد نصف استکان آب بریز در تابه رو بزار میتونی یه قاشق رب هم بهش اضافه کنی بعد شعله رو کم کن بزار آب با مواد میگو آغشته بشه بعد درشو بزار بعده یه ربع یه دونه بردار ببین اگر کاملا پخته خاموش کن شعله رو
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید