2777
2789

من دیروز از بازار برمیگشتم با ماشینم بودم وقتی لومدم تو خیابونمون یه ماشین پیچید جلوم با کلاش تهدیدم کرد و طللهامو دزدیدن دو نفر بودن.۱۸ گرم طلا بود.شکایت کردیم نمیدونم پیدا میشن یا نه.واقعا دیگه امنیت نمونده

الان حالت خوبه عزیزم؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم دو سه سال پیش خفت کردن واقعا نمیدونم فرشته نجات داشت که نکشتنش وسط بیابون بدون گوشی ولش کردن

رفت شکایت کرد و واقعا گرفتنشون 

طلا که دیگه نبود

اما پولش رو ظاهرا گرفت

اونقدرم روش زیاده این مادرم صاف رفت بازار همه رو باز طلا خرید انداخت

تبدیل شده به هدف متحرک برای خفت گیرا

من درعجبم از آدمایی ک طلای ی کیلو اویزون میکنن سرو گردنو دستشون   بابا مگ این پس انداز نیس   چرا باید دید مردم باشه   پری روز ی مراسم بودم  دختربچه ۹ ماهه ۶ تا النگو داشت  اخه چقدر ما فقر فرهنگی داریم ک باید بکنیم توی چشم 

پلیسا شریکن با دزدا

نمیدونستی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

زن داداش منم طلاهاش رو دزدیدن ، بعد از ۱۰ سال دزد طلاهاش پیدا شد . چون اون دزد به یک روش طی سالیان از مردم دزدی کرده بود. 

دزده از یک خانواده پولدار بود ، پدرش اومد رضایت تک تک شاکی ها رو گرفت و پول طلا رو حساب کردن و پرداخت کردن.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣