یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه راهنمایی میکنی؟اینکه از کجا شروع کردی چقدر در روز وقت میذاری و در کل چه شرایطی داره
ببین من ۱۷ ساله کارم اینه.دیپلم گرفتم رفتم اژانس هواپیمایی.پدرم همسرم خالم...همه توو تین کار بودیم.از زمان کرونا مستقل شدم و دیگه شرکتو جمع کردیم.پیج اوردم بالا و واسه فالوورا کار میکنم حتی واسه همکارای سابقم.ولی مثلا اگر واسه ویزای هلند شرکتها بگیرن نفری ۲هزار دلار من میگیرم ۵۰۰ دلار چون اجاره نمیدم مالیات نمیدم حقوق پرسنل و بیمه نمیدم...درماه ۱۰تا هم پرونده بگیرم سه تاش هم ویزا بشه بسه
دوستان من سالن زیبایی دارم و در کنار اون کار اینترنتی هم دارم.. نفرات زیادی از همین نینی سایت باهام همراه شدن. اگ شماهم احتیاج داشتین میتونم کمکتون کنم..
ایدی روبیکام میزارم کسی خواست اونجا پیام بده M_0430a
قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤