الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه راهنمایی میکنی؟اینکه از کجا شروع کردی چقدر در روز وقت میذاری و در کل چه شرایطی داره
ببین من ۱۷ ساله کارم اینه.دیپلم گرفتم رفتم اژانس هواپیمایی.پدرم همسرم خالم...همه توو تین کار بودیم.از زمان کرونا مستقل شدم و دیگه شرکتو جمع کردیم.پیج اوردم بالا و واسه فالوورا کار میکنم حتی واسه همکارای سابقم.ولی مثلا اگر واسه ویزای هلند شرکتها بگیرن نفری ۲هزار دلار من میگیرم ۵۰۰ دلار چون اجاره نمیدم مالیات نمیدم حقوق پرسنل و بیمه نمیدم...درماه ۱۰تا هم پرونده بگیرم سه تاش هم ویزا بشه بسه
دوستان من سالن زیبایی دارم و در کنار اون کار اینترنتی هم دارم.. نفرات زیادی از همین نینی سایت باهام همراه شدن. اگ شماهم احتیاج داشتین میتونم کمکتون کنم..
ایدی روبیکام میزارم کسی خواست اونجا پیام بده M_0430a
عزیزم یادت باشه کهاگر برای تو مُقدر باشد؛ از هفت آسمان هم عبور میکند تا به تو برسد🩷🌸