2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.ولی خب کارم خیلی تخصصیه.کار ویزا انجام میدم.میانگین ماهی صد تومنو سود دارم.

یه راهنمایی میکنی؟

اینکه از کجا شروع کردی 

چقدر در روز وقت میذاری 

و در کل چه شرایطی داره

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

یه راهنمایی میکنی؟اینکه از کجا شروع کردی چقدر در روز وقت میذاری و در کل چه شرایطی داره

ببین من ۱۷ ساله کارم اینه.دیپلم گرفتم رفتم اژانس هواپیمایی.پدرم همسرم خالم...همه توو تین کار بودیم.از زمان کرونا مستقل شدم و دیگه شرکتو جمع کردیم.پیج اوردم بالا و واسه فالوورا کار میکنم حتی واسه همکارای سابقم.ولی مثلا اگر واسه ویزای هلند شرکتها بگیرن نفری ۲هزار دلار من میگیرم ۵۰۰ دلار چون اجاره نمیدم مالیات نمیدم حقوق پرسنل و بیمه نمیدم...درماه ۱۰تا هم پرونده بگیرم سه تاش هم ویزا بشه بسه

دوستان من سالن زیبایی دارم و در کنار اون کار اینترنتی هم دارم.. نفرات زیادی از همین نینی سایت باهام همراه شدن. اگ شماهم احتیاج داشتین میتونم کمکتون کنم..

ایدی روبیکام میزارم  کسی خواست اونجا پیام بده M_0430a

قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو‌ میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤‌