2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.ولی خب کارم خیلی تخصصیه.کار ویزا انجام میدم.میانگین ماهی صد تومنو سود دارم.

یه راهنمایی میکنی؟

اینکه از کجا شروع کردی 

چقدر در روز وقت میذاری 

و در کل چه شرایطی داره

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

یه راهنمایی میکنی؟اینکه از کجا شروع کردی چقدر در روز وقت میذاری و در کل چه شرایطی داره

ببین من ۱۷ ساله کارم اینه.دیپلم گرفتم رفتم اژانس هواپیمایی.پدرم همسرم خالم...همه توو تین کار بودیم.از زمان کرونا مستقل شدم و دیگه شرکتو جمع کردیم.پیج اوردم بالا و واسه فالوورا کار میکنم حتی واسه همکارای سابقم.ولی مثلا اگر واسه ویزای هلند شرکتها بگیرن نفری ۲هزار دلار من میگیرم ۵۰۰ دلار چون اجاره نمیدم مالیات نمیدم حقوق پرسنل و بیمه نمیدم...درماه ۱۰تا هم پرونده بگیرم سه تاش هم ویزا بشه بسه

دوستان من سالن زیبایی دارم و در کنار اون کار اینترنتی هم دارم.. نفرات زیادی از همین نینی سایت باهام همراه شدن. اگ شماهم احتیاج داشتین میتونم کمکتون کنم..

ایدی روبیکام میزارم  کسی خواست اونجا پیام بده M_0430a

عزیزم یادت باشه کهاگر برای تو مُقدر باشد؛ از هفت آسمان هم عبور می‌کند تا به تو برسد🩷🌸