2777
2789
این کارای بسته بندی که تو دیوار هست بنظرتون راسته

هر کاری تو دیوار دیدی اولش پول خواستن بدون دروغه پول و که بزنی بلاک میشی و تموم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمین پیج ..تولیدمحتوا..پاسخگویی .درست کردن ملیپ

سخته؟به شدت نیاز دارم به کار

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

سخته؟به شدت نیاز دارم به کار

نه عزیزم ..من رفتم آموزشگاه یاد گرفتم ولی شما میتونی تو گوگل سرچ کنی و آموزش ببینی..مثلا من ادمین یه ارایشگاهم ..عکس قبل وبعد میفرسته من براش کلیپ درست میکنم .‌صبحا استوری میزارم و ایده میدم برا کارش.هشت تومن ازش میگیرم

نه عزیزم ..من رفتم آموزشگاه یاد گرفتم ولی شما میتونی تو گوگل سرچ کنی و آموزش ببینی..مثلا من ادمین یه ...

چقد خوب...با گوشی هم میشه یا حتما باید لب تاپ باشه؟چجوری میتونم پیدا کنم این شغلو؟آخه نمیشه اعتماد کرد به هرکی

ممنونم ازت

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چقد خوب...با گوشی هم میشه یا حتما باید لب تاپ باشه؟چجوری میتونم پیدا کنم این شغلو؟آخه نمیشه اعتماد ک ...

فقط با گوشی ..برنامه اینشات رو نصب کن ..کار باهاش خیلی راحته ..تو گوگل آموزشش هست..یه پیج تو اینستا بزن و بنویس ادمین پیج..تو اینستا خییلی کلیپ آموزشی هست من ازاونا خیلی یاد میگیرم ..چندتا چیزو یاد بگیر ..اول به پیجهای کوچیک پیام بده بگو ادمینم اگه خاستید باهم همکاری کنیم..من برا یه پیج کارانجام دادم برام تبلیغ گذاشت باورکن بیست نفرو رد کردم..پنج تا کار گرفتم..چون وقت زیاد ندارم.. اها اینم بگم بنر درست کردن یادبگیر از گوگل..دونه سیصد تومن میدن بهت ده دقیقه ام وقت نمگیره..یخورده آموزش ببین بهم پیام بده بعدش

خودم بهت کارمعرفی کنم...یه هفته آموزش

ببین

فقط با گوشی ..برنامه اینشات رو نصب کن ..کار باهاش خیلی راحته ..تو گوگل آموزشش هست..یه پیج تو اینستا ...

میشه درخواستم قبول کنی گمت نکنم.اگه اینجا زیاد نمیای ای دی تل بدم

عزیزم من میتونم یه فرصت شغلی خوب بهتون معرفی کنم

میتونید تو تلگرام بهم پیام بدین.

حسین پور هستم tak_1664

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه