از وقتی دخترم ب دنیا اومده انگار فاصله زیادی بین منو شوهرم افتاده.حس میکنم دارم روحیمو از دست میدم .جدیدا ک ن قبل تر ها هم میدیدم اما الان مطمعنم شوهرم هرچند مجازی با کسی رابطه دار۶ و این منو ی جورایی غذاب میده.چند بار ب روش اوردم ولی جوری قانعم میکنه ک دیگه نمیدونم چی بگم ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین گلم از موضع بالا صحبت کن باهاش بگو ببین مگه از من خسته شدی و ینفر دیگرو میخوایی؟ اگه آره بگو ...
باهاش صحبت کردم یه جوری مطمعنم کرده دوسم دارا ک حتی نمیشه شک کردولی دلیل این کارشو میپرسم انکار میکنه.انصافا از هیچی برام کم نمیزاره.نمیدونم شاید واقعا من عوض شدم
ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم البته به دنبال یک آهو هستم آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
ببین گلم از موضع بالا صحبت کن باهاش بگو ببین مگه از من خسته شدی و ینفر دیگرو میخوایی؟ اگه آره بگو ...
باهاش صحبت کردم یه جوری مطمعنم کرده دوسم دارا ک حتی نمیشه شک کردولی دلیل این کارشو میپرسم انکار میکنه.انصافا از هیچی برام کم نمیزاره.نمیدونم شاید واقعا من عوض شدم .زود عصبی میشم نسبت ب هرچیزی واکنش نشون میدم
گلم شما چون بیشتر با بچتی همسرت وقتشوبایکی دیگه میگذرونه کارش صددرصد اشتباس اما بعضی از مردا عشقشون رو دارن ودرکنارش هر ،،،،،میخان میکنن،،،نمونه بارزش همسرخودم جون میده برام بدون من غذا نمیتونه بخوره موقع مریضیم بارها بیدارشدم رو سرم اشک میریخته اما درکنارش چند بارمچشو با چتاش گرفتم