نه میذارن چیزی که میخوام و بپوشم نه میذارن با دوستام برم بیرون نه میذارن آرایش خیلی معمولی در حد ریمل خالی کنم اگه آهنگ بخونم تو خونه میگن آره برو خواننده شو بچه که بودم نذاشتن حتی گیتار اسباب بازی بخرم تو دلم موند و گفتن به زور از کلاس هفتم باید چادر بپوشم ولی من نپوشیدن و هزاران حرف شنیدم و ده ها شب گریه کردم.همش بهم گیر میدن جایی میری خودتو جمع و جور کن درست بشین شالتو بذار رو پاهات کسی نبینه با اینکه مانتوهای تا زانوعه میگن خیلی کوتاهه کوتاه میپوشی آستین لباسم بگم بره بالا حرف میزنن! خیلی خستم واقعا دیگه نمیکشم ۱۹ سالمه از بچگی همینه وضعم (: دارم خفه میشم از این حجم کنترل خیلی چیزای دیگه هم هست. دانشگاه هم اجازه ندادن دور بزنم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)