2777
2789
عنوان

اسلیو

73 بازدید | 13 پست

سلام قشنگا

من دلم می خواد  اسلیو کنم

میدونم ماه اول  همه چیش سخته

ولی شنیدم   یسری مشکلات به طور داعم پیش میاد

خواستم بپرسم درستن

۱،مصرف داعم ویتامین  که خودش دوباره اشتها اور و چاق کننده

۲-مصرف  یسری دارو و پروتئین داعم

۳-ببخشید میگن راست روده میشی ،تا میخوری نیاز به تخلیه داری

۴-اسلیو فقط لاغر میکنه ،بعدش اشتها داری ولی باید خودت مراعات کنی و رژیم باشی وگرنه بخوری چاق میشی(یعنی بی اشتهایی و سیری نمیاره)

ممنون میشم که اونایی ک انجام دادن راهنمایی کامل کنند 

۳۵ کیلو اضافه وزن دارم 

ما بای پس داشتیم اسلیو هم داشتیم اسلیو خیلی راحت برمیگرده یعنی واقعا رعایت نکنی برمیگرده 

نه بابا راست روده چیه هیچ کدوم این عارضه رو ندارن شما بخاطر اینکه حجم معده ات کوچیک‌شده وزن کم می‌کنی نه بخاطر دفع زیاد

و اینکه همیشه باید ویتامین های خاص خودشون رو مصرف کنن ولی باعث افزایش وزن نمیشه که 

ببین خیلی راحت و ساده اش اینه که شما دیگه معده نداری نمیتونی بخوری و اصلا اشتها نداری یه کم بیشتر بخوری بالا میاری 

ولی یه چیزی هم که هست چه اسلیو چه بایپس باید بعد از 6 ماه باشگاه بری وگرنه لاغر بد اندام میشی 

و اینکه کدوم رو انجام بدی بستگی به تشخیص پزشک داره 

اینا چیزایی بود که من میدونستم

یه چیز دیگه اینکه اسلیو کنی یهو وزنت کم میشه 

ولی بای پس روند کاهش وزنش کند تر و آروم تره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

ما بای پس داشتیم اسلیو هم داشتیم اسلیو خیلی راحت برمیگرده یعنی واقعا رعایت نکنی برمیگرده نه بابا راس ...

ممنون گلم ،اخه همسایمون انجام داده 

لاغرم شده ؛ولی خواهرش میگیه یکسره بعد غذادستشویی هستند.

ویتامین نمیخورن ریزش مو میگیرن تا میخوره سریع چندکیلو اضافه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم ،اخه همسایمون انجام داده لاغرم شده ؛ولی خواهرش میگیه یکسره بعد غذادستشویی هستند.ویتامین نم ...

نه من از خانواده خودم این دو عمل رو انجام دادن یعنی کامل در جریانم

اصلا هیچ کدوم اینجور نیستن که تا غذا خوردن برن دستشویی 

کلا انقد حجم غذاشون کم میشه اصلا نمیتونن بیشتر بخورن 

مصرف اون ویتامین ها هم ربطی به افزایش وزن نداره ویتامین ها رو مصرف میکنن که بر اثر کم خوردن و این عمل مشکلات دیگه مثل همون ریزش مو پیدا نکنن  اسلیو خیلی زودتر برمیگرده ایشون احتمالا خودش رعایت نمیکنه 

کلا این عمل ها سختی زیاد داره همیشه افت فشار دارن با یه لقمه اضافه تهوع دارن 

اتفاقا به گفته خودشون میگن حجم اضافه ی غذا رو با تهوع معده مون پس میده 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نه من از خانواده خودم این دو عمل رو انجام دادن یعنی کامل در جریانماصلا هیچ کدوم اینجور نیستن که تا غ ...

ا چه خوب پس 

اخرین سوالم اگه بای پس معده کنیم ،این ویتامین و پروتعین بار باید تا اخر عمر بخوریم یا فقط یه مدته؟

ا چه خوب پس اخرین سوالم اگه بای پس معده کنیم ،این ویتامین و پروتعین بار باید تا اخر عمر بخوریم یا فق ...

نه همیشگیه اگه مصرف نکنی هم عملت بیفایده میشه هم اینکه همیشه حالت بده 

یه چیزی دوستانه بهت بگم این عمل رو کنی هیچ وقت یه آدم طبیعی نمیشی یعنی اونی که با رژیم و ورزش وزن کم کرده خیلی از شما سرحال تره

ولی خب بعضی وقتا هم چاره ای نیست 

سلام عزیزم

اول باید بری پیش دکتر که تشخیص بده اصلا عمل لازم داری یانه

چون 35کیلو اضافه وزن رو بیمه قبول نمیکنه و دکتر هاهم توصیه نمیکنن مگر اینکه دکتر پولکی باشه یا روشش فرق داشته باشه

دوم اینکه دکتر وقتی گفت عمل لازمه تازه تشخیص میده شما باید اسلیو بشی یا بای پس یا مینی بای پس یا..

که هرکدوم متفاوتند

مثلاً اگر سنت کم باشه یا توی خانواده سابقه سرطان معده داشته باشید یا ... اسلیو میشی

دکتر ارجاع میده پیش روانشناس و عکس و..

ی بخشی از تشخیص نوع عمل رو روانشناس مشخص میکنه

اسلیو فقط ی بخشی از معده رو برمیدارن و برای همین جذب ویتامین بیشتر از حالتهای دیگست و امکان برگشت هم بیشتره و به هرحال باید رژیم رعایت کنی

اوایل میل نداری ولی یواش یواش میل داری ولی نباید بخوری و اگر واقعا چاقی اذیتت کرده باشه مطمینا رعایت میکنی

اینطوری هم نیست که بگی نباید بخورم و فلان 

میخوری اما کم کم

بیا بعدی

نه همیشگیه اگه مصرف نکنی هم عملت بیفایده میشه هم اینکه همیشه حالت بده یه چیزی دوستانه بهت بگم این عم ...

میدونی چیه من ژنتیک چاقیدارم ،معدمم دیگه گشاد شده

چندین بار لاغر کردم 

ولی باز برگشته 

الانم دیگه ارادم ضعیف شده واقعا نمیتونم

بای پس کلا قضیش فرق داره

معده رو برمیدارن فقط ی بخشی رو پانچ میکنن و جذب ویتامین خیلی کمه 

داخل عمل مینی بای پس معده رو پانچ میکنن و روده روهم جابجا میکنن و غذا از ی بخشی از روده اصلا رد نمیشه و جذب از دوحالت دیگه خیلی خیلی کمتر هست 

ویتامین هارو درکل باید توی هرسه عمل بخوری

بای پس و مینی بای پس قابل برگشته و برگشت توصیه نمیشه

فقط در صورتی برگشت میزنن ک فرد خیلی خیلی لاغر شده باشه

دوره نقاهت نداره نهایتا یک روز

دکتر پازوکی بهترین کسیه ک توی ایران این عمل رو انجام میده پولکی هم نیست باوجدان هم هست

راست روده که گفتی توی حالت سوم هست اونم نه به اون سرعت

به خاطر اینه ک اوایل غذاهای شل باید بخوری و قایدتا یبوست نمیشی و درکل هم بای پس دفع داخلش خیلی راحت تره ولی اذیت کننده نیست

اگرم مشکلی باشه دکتر بای دارو حلش می‌کنه

دردش چندروز اوله به خودتم خیلی بستگی داره مثلاً یکی دوروزه حالش عادیه ولی یکی یماه میکشه

میدونی چیه من ژنتیک چاقیدارم ،معدمم دیگه گشاد شدهچندین بار لاغر کردم ولی باز برگشته الانم دیگه ارادم ...

اسلیو برات خوب نیست ببین اسلیو بعدش بازم باید رژیم بگیری 

بعد یه مدت برمیگرده 

ولی بای پس واقعا دیگه نمیتونی بخوری 

که اینا هم هر کدوم یه شرایط خاصی لازم دارن دکتر تشخیص میده 

ببین اضافه وزن شما هنوز به حدی نرسیده که واقعا داغون بشی

من مادرم مینی بای پس انجام دادن اواخر به خاطر تیرویید و چاقی و قند و چربی کمر درد و گردن درد و ...روزی بیستو خورده ای قرص می‌خورد الان اون همه قرص پر عوارض شده پنج تا ویتامین و هر دوهفته نوروبیون و حالش عالیهه واقعا

افت قند داره ولی بعد یمدت دستت میاد

ورزش رو باید حتما جدی بگیری بعد از عمل چون بدن شل میشه و عضله ها ضعیف

الان مادرم مثل ی آدم نرمال ولی یمقدار کمتر غذا میخوره

قند و چربی کمردرد و .. همه اوکی شده

ریزش مو اوایل زیاد بود ولی الان دوباره موهاش رشد کرده

دختر داییم بچه دار نمیشد اسلیو کرد و به خاطر کاهش وزن مشکلش برطرف شد (کیست رحم داشت) و الان شش ماهه بارداره

ولی دردسرهای خودش رو هم داره و آدم به آدم متفاوته و تا اونجایی ک میشه انجام ندی بهتره