2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم به خاطر رجوع کردن باشه ،وقتی طلاق بگیرن تا سه ماه میتونن رجوع کنن ،البته مطمئن نیستم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من از نظر علمی یا دینی‌دینیشو نمیدونم ولی فکر میکنم از نظر روحی وقتی یه رابطه رو به هر نحوی تمام میکنی باید بزاری ذهنت به ثبات برسه بعد وارد یه رابطه دیگه بشی 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بعضی مسایل شرعی واسه قدیم بوده مثل همین عده که آزمایش اینا نبوده .نمیدونم چرا تغییرشون نمیدن

قدیم و جدید نداره گوگولی بارداری ک زود معلوم نمیکنه شاید بعد ازمایش مشخص بشه طرف بارداره

خب قدیما که آزمایش بارداری نبوده الانم که هست خانوم نمیخواد ی استراحتی به خودش بده؟

اون که هرکس یه جوره یکی و میبینی زوری ازدواج کرده به هر دلیلی اون مهم نیست ولی برام خیلی عجیبه من تازه این جریانو شنیدم اصلا نمیدونستم هست همچین چیزی

قدیم و جدید نداره گوگولی بارداری ک زود معلوم نمیکنه شاید بعد ازمایش مشخص بشه طرف بارداره

خب اخه این واسه طلاق نیست واسه طلاق فقط ازمایش خون میخوان از ادم سونو نمیگیرن پس راه مطمئنیه ازمایش ولی چرا گذاشتن اصلا سه ماه و عجیبه برام خیلی دلیلش