2777
2789
عنوان

بخونید ضرر نداره

61 بازدید | 3 پست

پوست هرکسی یه ساختاری داره و یکسری ویژگی ها.همون طور که قیافه هیچ کس عین اون یکی نیست!

یکی پوستش چربه یکی خشکه یکی معمولی و یک مختلط

امروز میخوام راجع به روتین پوست چرب که اکثرا پوستشون چربه صحبت کنم(مشاور مراقبت پوست و مو هستم و مدیر فروشگاه آرایشی و بهداشتی با مجوز از وزارت صنعت):

پوست چرب بخاطر چربی بالایی که داره در خطر بروز قارچ و منافذ و جوش قرار داره.

روتین مناسب پوست چرب باید قابض،کنترل کننده چربی،ضدجوش و پاک کننده ملایم باشه و آبرسان

ضدآفتاب هم همه باید بزنن

تونر هم برای هیدراته پوست

فوم شستشو ضدجوش و کنترل چربی،ضدآفتاب،سرم ضدجوش،کرم آبرسان و سرم آبرسان،تونر

اینا یه روتین معمولی برای جلوگیری از عارضه های پوستی برای پوست چربه!

خواهشا اینم توجه داشته باشید:

هرکی دوست و آشنا یه چیزی گرفته بود راضی بود نرید عین همونو بخرید

ممکنه واسه پوست اون خوب باشه پوست شما رو نتونه خوب باهاش مچ بشه و اثر بزاره.باید اول نوع پوست و در مرحله بعد نیاز پوستتونو بدونید چیه.

درمان سرخود و خونگی هم ممنوع دوستان!

یه مشتری گفت لک دارم فلان.روتین نگرفته بود میخواست خونگی درمان کنه آبلیمو عین تونر زده بود به پوستش،سد دفاعی پوستش از بین رفته بود و فیبروبلاست هاش آسیب دیده بودن.نکنید این کارارو

برای پوست مون ارزش قائل باشیم

اگر روتین یا آرایشی بهداشتی خواستید من و بچه های مجموعه درخدمتتون هستیم🌸

با آریاس بدرخش

برا لک یا کک و مک چ کنیم

سلام گلم‌.باید اول بدونم نوع پوستتون چیه

بعد روتین تخصصی.استفاده یه محصول فایده نداره.اون چیزای کورتونی و شیمیایی خطرناکن که تنهایی و کوتاه مدت اثر میزارن که سراسر عوارضن

با آریاس بدرخش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.