2777
2789
عنوان

بخونید ضرر نداره

58 بازدید | 3 پست

پوست هرکسی یه ساختاری داره و یکسری ویژگی ها.همون طور که قیافه هیچ کس عین اون یکی نیست!

یکی پوستش چربه یکی خشکه یکی معمولی و یک مختلط

امروز میخوام راجع به روتین پوست چرب که اکثرا پوستشون چربه صحبت کنم(مشاور مراقبت پوست و مو هستم و مدیر فروشگاه آرایشی و بهداشتی با مجوز از وزارت صنعت):

پوست چرب بخاطر چربی بالایی که داره در خطر بروز قارچ و منافذ و جوش قرار داره.

روتین مناسب پوست چرب باید قابض،کنترل کننده چربی،ضدجوش و پاک کننده ملایم باشه و آبرسان

ضدآفتاب هم همه باید بزنن

تونر هم برای هیدراته پوست

فوم شستشو ضدجوش و کنترل چربی،ضدآفتاب،سرم ضدجوش،کرم آبرسان و سرم آبرسان،تونر

اینا یه روتین معمولی برای جلوگیری از عارضه های پوستی برای پوست چربه!

خواهشا اینم توجه داشته باشید:

هرکی دوست و آشنا یه چیزی گرفته بود راضی بود نرید عین همونو بخرید

ممکنه واسه پوست اون خوب باشه پوست شما رو نتونه خوب باهاش مچ بشه و اثر بزاره.باید اول نوع پوست و در مرحله بعد نیاز پوستتونو بدونید چیه.

درمان سرخود و خونگی هم ممنوع دوستان!

یه مشتری گفت لک دارم فلان.روتین نگرفته بود میخواست خونگی درمان کنه آبلیمو عین تونر زده بود به پوستش،سد دفاعی پوستش از بین رفته بود و فیبروبلاست هاش آسیب دیده بودن.نکنید این کارارو

برای پوست مون ارزش قائل باشیم

اگر روتین یا آرایشی بهداشتی خواستید من و بچه های مجموعه درخدمتتون هستیم🌸

با آریاس بدرخش

برا لک یا کک و مک چ کنیم

سلام گلم‌.باید اول بدونم نوع پوستتون چیه

بعد روتین تخصصی.استفاده یه محصول فایده نداره.اون چیزای کورتونی و شیمیایی خطرناکن که تنهایی و کوتاه مدت اثر میزارن که سراسر عوارضن

با آریاس بدرخش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.