2777
2789
یعنی چی

مدرسه ب من گفت خیلی بچه ی،باهوشیه خیلی بادرک و فهمه اما تمرکز نداره گفت باید ببری مشاوره اختلال در یادگیری چند جلسس کامل درست میشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، ممکنه استفاده زیاد از تلویزیون و گوشی باعث تأثیر منفی بر یادگیری بشه. بچه‌ها در سنین مختلف یادگیری متفاوتی دارن. اما اگه این موضوع ادامه پیدا کرد، بهتره با یک متخصص مشورت کنی تا بررسی دقیقی صورت بگیره

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

همین تمرکزنداره

ی سری تمرینات هست که خب باید بری کلینیک های توانبخشی،بهت کاردرمان معرفی میکنن.تمرین های جسمی و ذهنی میده.موثر

روانپزشک هم خوبه

باشگاه و بودن در اجتماع هم فعالیت مغزی رو میبره بالا

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
تا ۱۰۰؟؟؟؟خیلی زیاده که.نهایت تا ۱۰ باید یادبگیره.این چه مهدی هست که توقع داره بچه تو این سن تا۱۰۰ ی ...

خیلی سخت میگیرن برای فکرمیکنم دیگه ازدرس زده شده .منم به شوهرم میگم درسای اینارو ما کلاس دوم یادمیگرفتیم

مدرسه ب من گفت خیلی بچه ی،باهوشیه خیلی بادرک و فهمه اما تمرکز نداره گفت باید ببری مشاوره اختلال در ی ...

اره دخترمنم خیلی هوش بالایی داره ولی نمیدونم چرا اینجوری شده .مثلا انگلیسی علاقه داره الان انگلیسیش بهترازفارسیشه

این نمیاداصلا باهاش تمرین کنم .همش حواسش به اینورواونوره

ن دخترم میاد ولی اصلا انگار ن انگار

ولی پسرم‌دومه بهش درس میگم یا علوم میخونیم دخترم همه رو حفظ میکنه

موندم والا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این بچه کند دهن نیست ببخشید ولی معلمی که به بچه مهد گفته تاصد بنویسه مشکل داره این در حد توانایی بچه ...

الان بایدتا صد روی چرتکه بزنه .آخه چرتکه که خودش یه مبحث جداست بعضی مامانا میگن ماخودمون یادنگرفتیم که به بچه هامون بگیم

خیلی سخت میگیرن برای فکرمیکنم دیگه ازدرس زده شده .منم به شوهرم میگم درسای اینارو ما کلاس دوم یادمیگر ...

عزیزم اذیتش نکن.فشار زیاد بدتر زده اش میکنه.بله.پسزمن کلاس دوم جشن صدگان داشتن و تازه عدد ۱۰۰ را یادگرفتن

یه روز خوب میاد

الان بایدتا صد روی چرتکه بزنه .آخه چرتکه که خودش یه مبحث جداست بعضی مامانا میگن ماخودمون یادنگرفتیم ...

پسر من کلاس اوله الان که اخر سال هست تازه تاصد میمویسه.من خودم معلم هستم تروخدا بچه هاتونو جایی نگدارید که مطالب خارج از توانایی بچه میگن

گوشی و تلوزیون مهممممممممم ترین علت

نهیب زدن و غر زدن مداوم ب بچه

بازی نکردن با بچه

همبازی نداشتن بچه

توی طبیعت نرفتن بچه

فعالیت بدنی نداشتن بچه

همه‌ش عامل عدم تمرکز، بی‌دقتی،شکوفا نشدن میشه.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

الان بایدتا صد روی چرتکه بزنه .آخه چرتکه که خودش یه مبحث جداست بعضی مامانا میگن ماخودمون یادنگرفتیم ...

بابا ول کن بچه رو نفرست کلاس الکی

منم بچم پنج سالشه فقط میخوام ببرم باشگاه که اونم فقط بازی کنه.

بوه زیر 7سال فقططط بازی و سرگرمی

مسئوبیت الکی نده بهش

رهاش کن

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]