2777
2789
عنوان

تصادف وحشتناک و معجزه ای که دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 33 پست
منظورم اینه شوهرتون کجا بوده که اسیب ندیده ولیماشین داغون شده

شوهرمو کشاورزای اطراف میان از ماشین میکشنش بیرون

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

اهان یعنی طرف فرار کرده.اونجا دوربین نداره؟بره شکایت کنه

بله فرار کرده

نه دوربین نیست

وسط جاده بیابونی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینتون چیه

اریزو۵

همسایه روبروییمون هم یه تصادف اینجوری کرد و ۲۰۰ تومن خرج ماشین کرد و وقتی هم مجبور شد بفروشه ازش بزخ ...

اخه الان گفتن۷۰۰بیشتربرنمیدارن

مادوسال پیش یک و دویست خریدیم

وای خدا نهایت بدشانسیه.باید زنگ میزد پلیس بیاد.

بدبختی نبود بیمه بدنه بود

پلیس اومده اما خب اون ال نود رفته

من رفتم صحنه رو دیدم دوتا درخت کلا صاف شده بود رو زمین اون درختا فرشته نجات بودن وگرنه اگه پرت میشد اون یکی جاده وایلا میشد

بیمه بدنه نداره یا کارت طلایی

نه متاسفانه روز قبل تصادف بیمه بدنه تموم شد

بدشانسی پشت بدشانسی

من شاغل بودم بخاطر مرخصی زایمان مدیرم یکسال بی حقوق تعلیقم کرد

خداالهی ازش نگذره

شوهرم دستش خالی بود نتونیت بیمه کنه

گفت اخرماه که حقوقمو دادن بیمه میکنم

اخه الان گفتن۷۰۰بیشتربرنمیدارنمادوسال پیش یک و دویست خریدیم

الان اگه درستش کنید چند بر میدارند ۹۰۰ برمیدارن؟ شاسی ماشین سالمع؟ دور رنگ قرار نیست بشه یا مثلاً بدنه و یا یه قسمت‌هایی تعویض بشه اول بشینید حساب و کتاب کنید که آیا میصرفه یا نمیصرفه بعد هزینه کنید. 

ماشین وقتی تصادف جدی کنه هی تو سرش میزنند. خود ما وقتی دنبال ماشین بودیم کلا دور دوررنگ و شاسی خورده و بدنه تعویض رو خط زده بودیم و اصلا سمتشون نمی‌رفتیم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان اگه درستش کنید چند بر میدارند ۹۰۰ برمیدارن؟ شاسی ماشین سالمع؟ دور رنگ قرار نیست بشه یا مثلاً بد ...

والا گفتن شاسی سالمه

منتها هیچ کدوم تضمین نمیکنن دورنگ و اینا نشه میگن تاجایی که بشه درست میکنیم

والا گفتن شاسی سالمهمنتها هیچ کدوم تضمین نمیکنن دورنگ و اینا نشه میگن تاجایی که بشه درست میکنیم

خب خداروشکر، اینا رو تا جایی که میشه مشخص کنید وبسنجید ۲۰۰ تومن پول کمی نیست میتونید بزارید روی پول همین ماشینتون و همین ماشینتون رو دو سال پایینتر بگیرید تهش.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ممنونمدویست و‌پنجاه وام گرفتیم که باید ۳۷۵پس بدیم اخر۱۴۰۶قسطاش تموم میشهکلی طلا فروختمیه۴۰۵فروختیم ش ...

ميفهمم عزيزم. تو اوضاع اقتصادي هم سخته. 

نگران نباش. خدا حلش ميكنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب خداروشکر، اینا رو تا جایی که میشه مشخص کنید وبسنجید ۲۰۰ تومن پول کمی نیست میتونید بزارید روی پول ...

افرین پیشنهاد خوبیه

این یه سال خیلی همسرم تنها موند و‌سختی کشید

ناشکر نیستم بجاش خدا یه فرشته کوچولو بهم داد

اما مدیرم خیلی نامردی کرد بهم خیلیییییی

افرین پیشنهاد خوبیهاین یه سال خیلی همسرم تنها موند و‌سختی کشیدناشکر نیستم بجاش خدا یه فرشته کوچولو ب ...

زندگی پر از بالا و پایین هستش خواهرجان، خداروشکر تن خودت و خانوادت سالمه، اون مدیرت هم یه جایی چوبش رو میخوره خدا از حق التماس نمی‌گذره. 

الآنم سعی کن به همسرت روحیه بدی و نشونش بدی پشتش هستی. 

مال رو دوباره به دست میارید چند برابر پول این ماشین میاد تو زندگیت إن شاالله به زودی زود.

همین امروز برای تغییر روحیه خودت و همسرت بشین یه دستی به سر. و روی خودت و زندگیت بکش و یه لیوان چایی یا شربتی آماده کن و با روی باز از همسرت استقبال کن.

زندگی پر از بالا و پایین هستش خواهرجان، خداروشکر تن خودت و خانوادت سالمه، اون مدیرت هم یه جایی چوبش ...

ممنونم

چقد حرفات به دلم نشست

الهی خیربیاد تو زندگیت

میدونی اخه نه من نه همیرم اهل اسراف نیستیم

میاد التماسم میکنه بیا بریم مانتوبخریم میگم دارم میخوام چکار

میره از چرم مشهد خودش کیف برام سفارش میده

خودش با اتوبوس میره سرکار

ماشینو نمیبرد میگفت حق زن و بچمه

من تنها نمیرم

کلا تو دوسال نه هزارتا رفته بود

عین عروسک ازش مراقبت میکرد

حیف شد دلش شکست بهم میگه ده سال پیر شدم