2777
2789
عنوان

تصادف وحشتناک و معجزه ای که دیدم

756 بازدید | 33 پست

بعداز یک ماه با ذوق زیاد رفتم خونه مامانم که یه شهردیگه بافاصله۳۰۰کیلومتره

گفتم هوا عالیه میریم بیرون خوش میگذره کلی درخت و‌منظره بکر و رودخونه داره اطرافشون

چهارشنبه شب رسیدم پنج سنبه صب شوهرم کارکوچیکی داست رفت بیرون

ده دیقه گذشت زنگ زد گفت تصادف کردم

خداروشکر خودش سالم بود ماشین سه دور چرخیده بود

یه راننده خیرندیده پیچیده جلوش درحالی که شوهرم تو خط سبقت بوده

همه دارایی هامونو دوسال پیش دادیم اون ماشین

حالا شده مثل کتاب

رفتن خونه مامانم کوفتم شد فقط همون سه چهارساعت اخرشب چهارشنبه خوش گذشت

جمعه صبح ماشین رو دادیم یه کامیون اورد شهرمون رفته صافکاری

اونم میگه۲۰۰تومن میخواد دوماهم بمونه

دارم دق میکنم

دارو ندارمونو فروختیم شد اون…

دلم دلداری میخواد

میدونم خدا بهم رحم کرده سوهرمو سالم نکه داشته اما دلمو چکارکنم۲۰۰تومن خودش پول یه ماشینه

کم پولی نیست

شوهرم که هزار برابر من داره دق میخوره

بدبختی هم اینه که دقیقا روز قبلش بیمه بدنه مون تموم شد😭😭😭😭

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه همسرتون مقصر بودن؟

نه

اون ال نود پیچیده جلوش خواسته نزنه بهش از جاده اومده بیرون

خورده بود به درختای بین دو جاده

خدارحم کرده بود پرت نشده بود اون یکی جاده

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

مگه همسرتون مقصر بودن؟

خودش از این میسوزه که مقصر نبوده

اون نامسلمون حتی صبرنکرده ببینه چه بلایی سر همسرم اومده

همسایه روبروییمون هم یه تصادف اینجوری کرد و ۲۰۰ تومن خرج ماشین کرد و وقتی هم مجبور شد بفروشه ازش بزخری کردن اگه میتونید همین الان رد کنید بره و یه پولی روش بزارید و یه ماشین سالم ولو مدل پایینتر بخرید.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بازم شكر خدا كه همسرت سالمه. 

كاملا هم دركت ميكنم كه ناراحتي عزيزم. ولي نگران مال دنيا نباش. همون خدا كه شوهرت رو حفظ كرده،خودش كمك ميكنه كه ماشين بهتري گيرتون بياد يا اصلا نفهميدم پولش از كجا اومده. 

نگران نباش عزيزم. خدا هست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بازم خداروشکر. شوهرت کجای اون ماشین کتاب شده بود که سالم مونده؟؟

ببین اونقدری ماشین داغون شده که۲۰۰تومن میخواد

کل شیشه ها خورد شدن

سه تا جراغا

اینه ها هر دو

سه تا درها

کاپوت

فقط صندوق عقب سالمه

شوهرت هم بی دقت پریده لاین سبقت هم اینکه قطعا سرعتش خیلی بالا بوده

گفت اولش بهم راه داده دوباره منصرف شده

خدا الهی ازش نگذره این بدبختی رو برامون درست کرد

از دماغم دراومد

بازم شكر خدا كه همسرت سالمه. كاملا هم دركت ميكنم كه ناراحتي عزيزم. ولي نگران مال دنيا نباش. همون خدا ...

ممنونم

دویست و‌پنجاه وام گرفتیم که باید ۳۷۵پس بدیم اخر۱۴۰۶قسطاش تموم میشه

کلی طلا فروختم

یه۴۰۵فروختیم شد این ماشین

اینم به دوسال نکشید پوکید

منظورم اینه شوهرتون کجا بوده که اسیب ندیده ولیماشین داغون شده

معجزه ش همینه دیگه