بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ممکنه علت این که شما و پسرتون مکرراً سرما میخورید، ضعف سیستم ایمنی یا عوامل محیطی باشه. حتی با وجود مصرف ویتامینها و تقویتکنندهها، ممکنه به دلایل دیگری مثل استرس، خواب ناکافی یا هوای آلوده این اتفاق بیفته. شاید بهتر باشه به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیقتری پیدا بشه و توصیههای بهتری برای تقویت سیستم ایمنی شما و پسرتون داشته باشه.
نبابا من سه ساله اینجوری شدم از موقعی که زایمان کردم اینطور شدم قبلش اصلا به آسونی مریض نمیشدم اگرم میشدم دو روزه خوب میشدم ولی حالا یک هفته ده روز میشه
ممکنه علت این که شما و پسرتون مکرراً سرما میخورید، ضعف سیستم ایمنی یا عوامل محیطی باشه. حتی با وجود ...
خواب که ۸ ساله من خواب شب ندارم تا ۳ و۴ بیدارم بخاطر ساعت کاری شوهرم ولی من از بعد زایمانم اینطور شدم قبلش به آسونی مریض نمیشدم اگرم میشدم دو سه روزه خوب میشم ولی حالا یک هفته ده روز میشه پسرمم از موقعی که از شیر گرفتم تند تند مریض میشه بیشتر وقتایی که میریم حموم مریض میشیم با این که کلی خودمونو خشک میکنیم
آب معدنی خیلی ضرر داره به خدا...آبو از شیر بریز تو ظرف بزار نیم ساعت تو محیط بمونه بعد بریز تو سماور .بابای من خیلی رو طعم چایی حساسه وقتی کلر داره میزارن چند دقیقه کنار بعد میره برا جوشیدن...اونم میگه با کلر میزاری بجوشه چایی طعم کلر میده