2777
2789

منو پسرم تند تند مریض میشیم هم زمان باهم حتی با وجود این که شربت ویتامین و تقویت کننده سیستم ایمنی مصرف میکنیم 

دو هفته پیش مریض بودیم حالا دوباره 

حتی تو گرما 

خسته شدم دیگه کلافه شدم بچم تا میاد یذره جون بگیره وزن بگیره دوباره مریض میشه

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین بودم

یبار ب دکترم گفتم خسته شدم از بس مریضم گفت الان یه سرمی میزنم بهت تا مدت ها مریض نشی

یه سرم زد با صدتا امپول توش ریخت 

تا دوسال یبارم سرما نخوردم جیف نفهمیدم چی بود داروها

حالا باز هرماه مریض میشم دیگ

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

ممکنه علت این که شما و پسرتون مکرراً سرما می‌خورید، ضعف سیستم ایمنی یا عوامل محیطی باشه. حتی با وجود مصرف ویتامین‌ها و تقویت‌کننده‌ها، ممکنه به دلایل دیگری مثل استرس، خواب ناکافی یا هوای آلوده این اتفاق بیفته. شاید بهتر باشه به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق‌تری پیدا بشه و توصیه‌های بهتری برای تقویت سیستم ایمنی شما و پسرتون داشته باشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

روحیه‌تون چطوره؟ خیلی وسواس ندارید یا خیلی بیخیال نیستید؟ هی به خودتون تلقین نمی‌کنین که الان مریض م ...

نه من بیخیالم 

بیشتر هر بار میریم حموم مریض میشیم حتی با این که کلی خودمونو خشک میکنیم موهامونو سشوار میکشیم 

پسرم بیشتر بخاطری که بازی میکنه همش بدنش و موهاش خیسسسس عرقه تا یکم بدو بدو میکنه میشه خیس عرق انگار موهاشو شسته بعد عرق خشک میشه انگار 

فعلا ۴۰۴ سرماخوردگیش زیاده منم ۱ماه میشه کلا سرماخوردم شدید نگران نباش

نبابا من سه ساله اینجوری شدم از موقعی که زایمان کردم اینطور شدم قبلش اصلا به آسونی مریض نمیشدم اگرم میشدم دو روزه خوب میشدم ولی حالا یک هفته ده روز میشه 

پسرم از وقتی از شیر گرفتم زرت زرت مریض میشه 

منم همین بودمیبار ب دکترم گفتم خسته شدم از بس مریضم گفت الان یه سرمی میزنم بهت تا مدت ها مریض نشییه ...

حتما تقویتی قوی بوده من 

سه ساله اینجوری شدم از موقعی که زایمان کردم اینطور شدم قبلش اصلا به آسونی مریض نمیشدم اگرم میشدم دو روزه خوب میشدم ولی حالا یک هفته ده روز میشه 

پسرم از وقتی از شیر گرفتم زرت زرت مریض میشه 

شوهرم قبلا اینجوری بود تند تند مریض میشد از وقتی دو دوز واکسن کرونا زد به راحتی مریض نمیشه آخر نفهمیدیم این واکسنا خوب بود یا بد

ممکنه علت این که شما و پسرتون مکرراً سرما می‌خورید، ضعف سیستم ایمنی یا عوامل محیطی باشه. حتی با وجود ...

خواب که ۸ ساله من خواب شب ندارم تا ۳ و۴ بیدارم بخاطر ساعت کاری شوهرم ولی من از بعد زایمانم اینطور شدم قبلش به آسونی مریض نمیشدم اگرم میشدم دو سه روزه خوب میشم ولی حالا یک هفته ده روز میشه پسرمم از موقعی که از شیر گرفتم تند تند مریض میشه بیشتر وقتایی که میریم حموم مریض میشیم با این که کلی خودمونو خشک میکنیم 

پسرم وقتی بازی میکنه موهاش میشه خیسسس عرق انگار سرشو شسته فکر میکنم اینجوری عرق خشک میشه 

آب مصرفیتون رو بجوشون..حتی آب تصفیه رو و یه قطره گلاب طبیعی بریز داخلش..خیلی ویروسا از طریق آب منتقل ...

خونمون آپارتمانیه آبش انقد طعم شدید کلر داره نمیشه بخوریش 

با اون همه کلر ویروس میمونه بازم 

آب معدنی میگیریم برا خوردن اصلا نمیشه بخوری

آب معدنی خیلی ضرر داره به خدا...آبو از شیر بریز تو ظرف بزار نیم ساعت تو محیط بمونه بعد بریز تو سماور .بابای من خیلی رو طعم چایی حساسه وقتی کلر داره میزارن چند دقیقه کنار بعد می‌ره برا جوشیدن...اونم میگه با کلر میزاری بجوشه چایی طعم کلر میده